Disse låtene slåss Rein og Rybak om

Fredag skal Trine Rein og Alexander Rybak velge sin favoritt til å bli landets nye låtskriverstjerne. Hør ukas The Hit-låter allerede nå!

The Hit (6:8)

KONKURRENTER: Trine Rein og Alexander Rybak skal fredag konkurrere om å finne Norges neste superhit. Hør låtene de kjemper om her!

Foto: Julia Naglestad / NRK

Fredag kveld er det igjen klart for NRKs musikkreality The Hit, og seks nye låtskrivere skal i ilden.

Hør alle låtene fra ukas The Hit og stem på hvilken du synes passer best til ukas artister under!

Denne uka er det Trine Rein og Alexander Rybak som skal velge sine favoritter - før seerne stemmer over hvilken låtskriver og artist som skal gå videre i konkurransen.

Én låt skal videre til den store finalen – og det blir en av disse:

Elisabet Mjanger

Låttittel: «What I long for»
Alder: 31
Kommer fra: Søgne
Fakta: Elisabet har drevet med sang og musikk fra hun var liten. Hun har spilt klassisk piano og tatt sangutdannelse. Elisabet tar nå en bachelor i utøvende rytmisk musikk ved Universitetet i Agder.

The Hit

Geir Arne Hansen

Låttittel: «Story of love»
Alder: 45
Kommer fra: Skien
Fakta: Geir Arne har holdt på med musikk siden han var 12 år. Hovedinstrumentet er sang, men han skriver også låter, for seg selv og andre. Den siste platen hans kom i fjor. Geir Arne jobber som hovedtillitsvalgt i Skien Kommune og som artist.

The Hit

Harald Tønsager

Låttittel: «Hvit løgn»
Alder: 67
Kommer fra: Rødberg
Fakta: Harald er pensjonist. På 1960-tallet var han medlem av bandet Shamrocks. Etter å ha vunnet en stor internasjonal amatørmønstring i Sverige, ble Shamrocks et av få norske band som slapp til i de svenske folkparkene. Medlemmene var på den tiden en gjeng med ungdommer.

The Hit

Svein Edvardsen

Låttittel: «If you walk away»
Alder: 46
Kommer fra: Hundhamaren
Fakta: Svein har lang fartstid innen utøvende musikk, låtskriving og produsering. Til daglig jobber han med 3D-animasjon og er med i låtskriverduoen DreamBeam sammen med Torstein Kollevåg, som han også har skrevet låten sammen med.

The Hit

Haavard Pettersen

Låttittel: «Meant to be»
Alder: 42
Kommer fra: Oslo
Fakta: Haavard har sunget og spilt i flere band siden han var 16 år gammel og hadde tidligere en drøm om å bli heltidsmusiker. Haavard har universitetsutdannelse og jobber som lærer ved en ungdomsskole i Oslo.

The Hit

Cecilie Foss

Låttittel: «The spell»
Alder: 32
Kommer fra: Oslo
Fakta: Cecilie jobber som lege. Hun har danset og sunget hele livet og jobbet med egen musikk i flere år. Hun elsker å stå på scenen og har gått et år på musikk- og teaterlinje på folkehøgskole.

The Hit
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

Kulturstrøm

  • Slutt for Senkveld på TV 2

    Etter 20 år er det slutt. Aller siste Senkveld sendes på TV 2 den 21. mai. Programmet ble fra 2003 og til 2018 ledet av Harald Rønneberg og Thomas Numme. TV 2s programredaktør Kathrine Haldorsen sier til NTB at kanalen nå skal fornye seg.

  • «Nomadland» håvet inn Baftaer

    «Nomadland» ble den store vinneren under søndagens britiske Bafta-utdeling med seier i fire forskjellige kategorier – blant dem beste film og beste regi. Filmen handler om en kvinne som etter ektemannens død bestemmer seg for å forlate hjembyen i Nevada til fordel for et liv som nomade. Hovedrollen spilles av Frances McDormand. (NTB)

    Frances McDormand i «Nomadland».
    Foto: Searchlight Pictures. © 2020 20th Century Studios All Rights Reserved / Searchlight Pictures