NRK Meny
Normal

Holder førjulskonsert

Noen tror kanskje bandet ikke eksisterer lenger, men nå skal de ha konsert.

Di Derre: Knut Nesbø, Magnus Larsen jr, Espen Stenhammer og Jo Nesbø.

Jo Nesbø og Di Derre gleder fansen med en konsert i hovedstaden i desember. Bandet består av brødrene Jo og Knut, samt Magnus Larsen jr. og Espen Stenhammer.

Foto: Falch, Knut / SCANPIX

Di Derre på Sommerfestivalen i Selbu

Di Derre er lang fra lagt ned - her er Jo Nesbø og bandet på Sommerfestivalen i Selbu tidligere i år.

Foto: Hans H. Bjørstad

Di Derre med Jo Nesbø i spissen gir en «førjulskonsert» på Rockefeller i Oslo lørdag 6. desember.

Allsangfavoritter

Brødreparet Jo og Knut Nesbø skapte med sine kumpaner i Di Derre klassisk norskpop på 90-tallet, med allsangfavoritter som «Jenter», «Rhumba med Gunn» og «90-metersbakken».

Gruppa brakdebuterte i 1994 med albumet «Kvinner og klær» (senere omdøpt til «Jenter og sånn») og oppsummerte hele karrieren med en samleplate i 2006.

Fortsetter å spille sammen

Publikumsfavorittene har ikke gitt ut nytt materiale de siste årene, men er aldri blitt formelt oppløst. Og de fire musikerne fortsetter å spille sammen, noe blant annet den forestående konserten på Rockefeller er et bevis på.

Kulturstrøm

 • Vil følge med bokbransjens kanaler

  Kulturminister Trine Skei Grande mener det er viktig å følge mer med på utviklingen av bokbransjens salgskanaler fremover. Hun er kritisk til at forlaget Cappelen Damm har en overvekt av egne boktitler i tre av sine salgskanaler, deriblant Storytel med 80 prosent av boktitler fra samme forlag, skriver Klassekampen. I en e-post til avisen skriver hun at bokbransjen ikke bare skal ha rettigheter, men også plikter.

  Trine Skei Grande
  Foto: Anne Liv Ekroll / NRK
 • Lager film om Boba Fett

  Ikke før har Han Solo hatt premiere som hovedkarakter i egen film, så meldes det at også en annen eventyrer fra «Star Wars»-universet – Boba Fett – også får sin langfilm. Det er James Mangold, som i fjor hadde regi på «Logan», som skal skrive manus og regissere. Det melder Hollywood Reporter (NTB).

  Solo: A Star Wars Story
  Foto: Jonathan Olley / Lucasfilm