Hopp til innhold

Holder Amy seg på matta?

Klarer Amy Winehouse å holde seg «på rett kjøl» framover kan det bli både Grammyopptreden og Bond-låt.

Amy Winehouse

Amy Winehouse, før hun ble lagt inn til avrusing.

Foto: LUKE MACGREGOR / REUTERS

Amy Winehouse kan komme til å skrive og synge inn den neste James Bond-låten. Og artisten, som er nominert til hele seks priser til Grammy-showet, kan også komme til å opptre der med sine hitlåter «Rehab» og «You Know I'm No Good» der.

- Holder av tid

Dette bekreftes av en representant for Grammy:

- De holder av tid i showet til henne. Det vil bli nære på dersom det skjer.

Men da må hun holde seg rusfri framover. Og klarer hun de så lenge som i to måneder til kan det også bli Bond-låt på henne, skriver den engelske tabloiden The Sun.

Kan få oppdraget

Sangeren er for tiden inne til behandling for rusproblemer ved en klinikk i London, og dersom hun er oppe og går igjen i april, kan hun få oppdraget.

Amy Winehouse

Amy Winehouse er nominert til hele seks Grammy-priser. Klarer hun å komme seg på gallaen?

Foto: MATT DUNHAM / AP

En kilde uttaler til The Sun:

- Bond-folkene vil ta en endelig avgjørelse i april når det gjelder filmmusikken. Dersom Amy holder seg på matta, er jobben hennes.

Om den kommende 007-filmen, «Quantum Of Solace», sier en kilde:

- Amy er perfekt

- Det vil bli en mørk følelse i filmen, derfor er Amy perfekt. Dette er en virkelig stor sjanse for henne, og enda en motiverende faktor som kan få henne til å kutte ut narkotika.

Amy Winehouse (24) vet for tiden ikke om hun vil få visum slik at hun kan reise til USA og bivåne søndagens Grammy-fest i Los Angeles, etter at hun ble tatt med narkotika av politiet i Bergen .

Ektemannen hennes, Blake Fielder-Civil, sitter for tiden i fengsel og er anklaget for overfall samt forsøk på bestikkelser og bevisødeleggelse.

Kulturstrøm

  • Gyldendalprisen til Hanne Ørstavik

    «En av Norges mest markante og særpregede forfattere», heter det om vinneren av Gyldendalprisen for 2023, Hanne Ørstavik.

    Dermed kan Ørstavik føye enda en gjev litterær pris til en liste som fra før av omfatter Brageprisen, Sultprisen, P2-lytternes romanpris, Amalie Skram-prisen, Oktoberprisen, Doblougprisen og Aschehougprisen.

    Gyldendalprisen er på hele en halv million kroner og deles ut annethvert år til «et særlig betydelig forfatterskap uavhengig av hvilket forlag forfatteren er tilknyttet».

    Hanne Ørstavik utgir bøkene sine på Oktober forlag, har skrevet til sammen 14 romaner, senest fjorårets «Bli hos meg», og er oversatt til 30 språk.

    Hanne Ørstavik, Gyldendalprisen
    Foto: Forlaget Oktober