NRK Meny
Normal

Holder Amy seg på matta?

Klarer Amy Winehouse å holde seg «på rett kjøl» framover kan det bli både Grammyopptreden og Bond-låt.

Amy Winehouse

Amy Winehouse, før hun ble lagt inn til avrusing.

Foto: LUKE MACGREGOR / REUTERS

Amy Winehouse kan komme til å skrive og synge inn den neste James Bond-låten. Og artisten, som er nominert til hele seks priser til Grammy-showet, kan også komme til å opptre der med sine hitlåter «Rehab» og «You Know I'm No Good» der.

- Holder av tid

Dette bekreftes av en representant for Grammy:

- De holder av tid i showet til henne. Det vil bli nære på dersom det skjer.

Men da må hun holde seg rusfri framover. Og klarer hun de så lenge som i to måneder til kan det også bli Bond-låt på henne, skriver den engelske tabloiden The Sun.

Kan få oppdraget

Sangeren er for tiden inne til behandling for rusproblemer ved en klinikk i London, og dersom hun er oppe og går igjen i april, kan hun få oppdraget.

Amy Winehouse

Amy Winehouse er nominert til hele seks Grammy-priser. Klarer hun å komme seg på gallaen?

Foto: MATT DUNHAM / AP

En kilde uttaler til The Sun:

- Bond-folkene vil ta en endelig avgjørelse i april når det gjelder filmmusikken. Dersom Amy holder seg på matta, er jobben hennes.

Om den kommende 007-filmen, «Quantum Of Solace», sier en kilde:

- Amy er perfekt

- Det vil bli en mørk følelse i filmen, derfor er Amy perfekt. Dette er en virkelig stor sjanse for henne, og enda en motiverende faktor som kan få henne til å kutte ut narkotika.

Amy Winehouse (24) vet for tiden ikke om hun vil få visum slik at hun kan reise til USA og bivåne søndagens Grammy-fest i Los Angeles, etter at hun ble tatt med narkotika av politiet i Bergen .

Ektemannen hennes, Blake Fielder-Civil, sitter for tiden i fengsel og er anklaget for overfall samt forsøk på bestikkelser og bevisødeleggelse.

Kulturstrøm