NRK Meny
Normal

Herreavdelingen i ny drakt

Av og til må selv de mest velkledde herrer innse at garderoben behøver en oppgradering. Og av og til gjør herrer noe med det!

Herrenes nye logo
Foto: NRK

Som alle faste brukere av Herreavdelingens nettsider sannsynligvis nå har fått med seg, har våre eminente Herresider gjennomgått en høyst nødvendig ansiktsløfting. I tillegg til en nyskapende og frapperende flott logo, har vi også ordnet stoffet på en slik måte at selv Yan nå burde ha de beste forutsetninger for å kunne finne fram. Av og til. Muligens.

Ras med ris og ros

2 herrer og 1 dame
Foto: Eirik Sivertsen / NRK

Vi er selvsagt stolte og ikke så rent lite spente på hvordan disse kosmetiske inngrepene vil virke inn på alle herrer av alle kjønn som endringene er ment for. Vi er derfor mer enn åpne for alle slags tilbakemeldinger - til Herreavdelingens debattforum .

Vi vil ha mest ros, selvsagt, men vi er også villige til å kaste et kjapt og overflatisk øyekast på eventuell ris. Men vi kommer neppe til å dvele overdrevent ved slikt!

Herrenes Kryss

Den første nyskapningen i dette Nye Herreavdelingen er Herrenes kryssord , passende kalt ”Finn på kryss og Yan på tvers”, eller noe slikt. Men la oss samtidig og her og nå forsikre hver især at vi har ytterligere planer om å regelrett dynke dere alle i alskens friske påhitt og sprelske utfordringer i en av de nærmeste fremtider.

Følg med på Herreavdelingens nettsider – ja, vi vil sogar oppfordre dere til å bokmerke oss prompte!