NRK Meny
Normal

Her går det galt for Susann Goksør Bjerkrheim

Både huden og shortsen til Susann Goksør Bjerkrheim flerrer av i episode 2 av Mesternes Mester, etter et ublidt møte med asfalten på sykkelbanen.

Her går det galt for Susann Goksør Bjerkrheim i Mesternes Mester

Susann Goksør Bjerkrheim fikk smake på asfalten da hun var uheldig i en av øvelsene på «Mesternes Mester».

I andre episode av realityprogrammet Mesternes Mester, skal de elleve deltagerne konkurrere mot hverandre i et sykkelritt.

I øvelsen «utslagning» er det fellesstart på en 700 meter lang løype, og ved hver målpassering ryker siste rytter ut.

Det er den siste øvelsen før natt-testen, og flere av deltagerne må prestere for å unngå å havne på den utsatte sisteplassen. Derfor holder deltagerne også stor fart i første runde, og med høy hastighet på sykkelen kommer Susann Goksørs pedal ned i asfalten.

Hun klarer nesten å rette seg opp igjen, før hun kommer ut av balanse og sykkelen går rett i bakken.

Bak Goksør Bjerkrheim kommer tidligere lagspiller Kjersti Grini, også hun i stor fart.

– Jeg holdt på å kjøre over dama. Det så forbanna vondt ut. Jeg sakket fartet og så at hun skrubbet seg skikkelig. Heldigvis var det Susann det skjedde med, og ikke en av gutta. Da hadde det bare blitt syting, sier Grini til NRK.no under innspillingen av Mesternes Mester i Nord-Italia.

Artikkelen fortsetter under bildet

Susann Goksør

Håndballspilleren ble mest forbanna over ulykken.

Foto: NRK

– Trodde jeg skulle raspes til beinet

Tiden gikk såpass sakte at jeg rakk å grue meg til jeg skulle skures bortover bakken.

Susann Goksør

Håndballspilleren kjente at tiden gikk saktere idet hun falt, og hun tenkte at hun kom til å skure huden bortover asfalten.

– Jeg skrubbet meg skikkelig. Jeg kjente at «nå, nå skjer det». Tiden gikk såpass sakte at jeg rakk å grue meg til jeg skulle skures bortover bakken. Jeg tenkte at det kom til å bli vondt, men jeg slapp billig unna. Da jeg falt trodde jeg at jeg skulle raspes til beinet, sier hun da NRK.no møter henne i Italia etter at innspillingen er over.

Bare sekunder etter at sykkelen skrapet i asfalten, stabler Susann Goksør Bjerkrheim seg på bena igjen.

– Det var mest stoltheten som ble såret, og så fikk jeg noen skrubbsår.

Etter fallet sparker Goksør Bjerkrheim sykkelen, tydelig irritert, og sekunder senere kaster hun sykkelen ifra seg.

– Jeg ble bare utrolig sint. Det endte med at jeg kastet sykkelen av banen og sa det styggeste ordet jeg vet om – noe som ikke egner seg på TV. Det tok lang tid før jeg kom over det. Jeg blir fremdeles irritert bare jeg ser på sårene, sier Mesternes Mester-deltageren til NRK.no.

Susann Goksørs skrubbsår

Slik ser hånden og foten ut to uker etter det dramatiske fallet.

Foto: Cathrine Elnan/NRK

Kulturstrøm

 • Nordic Light er i gang

  Kreativ leiar Morten Krogvold stod for den offisielle opninga av årets Nordic Light-festival i Kristiansund i dag. Fotofestivalen blir arrangert for trettande gang i år og trekker fotografar og fotointeresserte frå heile verda.

  Morten Krogvold
  Foto: Eirik Haukenes / NRK
 • Forsvaret kutter i musikken

  Tirsdag 24. april ble det formelt bestemt hvordan Forsvarets musikk skal se ut i framtida – en framtid som innebærer nedskjæringer på åtte musikerstillinger og fire dirigenter. Kuttene skal settes i verk allerede 1. august, og kommer som en konsekvens av langtidsplanen for Forsvaret, som ble lagt fram i 2016, skriver Musikkultur

  Forsvarets musikk Harstad
  Foto: Nils Mehren