Her er Whitney Houstons siste film

Med filmen «Sparkle» håpet «The Bodyguard»-stjernen Whitney Houston å gjøre sitt karriere-comeback. Det rakk hun ikke.

Whitney Houston i Sparkle

Whitney Houston døde før hun rakk å gjøre comeback med filmen «Sparkle», som ble hennes siste.

Foto: Sony Pictures/Reuters/NTB/Scanpix

Sony Pictures slapp mandag den første traileren til den kommende filmen «Sparkle», der Whitney Houston spiller moren til tre talentfulle døtre som gjør suksess som sangere på 70-tallet.

Les også: Whitney Houston døde av drukning, hjerteproblemer og kokain

Filmen er en nyinnspilling av en film fra 1976 med samme navn, og ifølge Reuters håpet 48-åringen at dette skulle være hennes store comeback i Hollywood, 20 år etter suksessen med «The Bodyguard».

Se traileren til «Sparkle» her:

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Var kjempestolt

Houston døde av drukning på grunn av en kokain-overdose kombinert med en hjertefeil kvelden før Emmy-utdelingen skulle gå av stabelen i Los Angeles i februar.

Les også: Whitneys datter: – Mamma er alltid med meg

Les også: Familie og venner hyllet Whitney Houston

Idol-vinneren Jordin Sparks har én av hovedrollene i filmen som har USA-premiere 17. august.

– Filmen var definitivt «babyen» hennes. Vi kunne se hvordan ansiktet hennes lyste av stolthet da vi filmet siste scene, hun var så begeistret for at prosjektet endelig ble virkelighet, sier Sparks i et intervju med Entertainment Weekly.

Les også: Whitney Houston allerede til salgs

Kulturstrøm

 • USA sender kunstskatter til Irak

  USA vil tilbakeføre rundt 17.000 arkeologiske kunstgjenstander til Irak. Iraks statsminister Mustafa al-Kadhemi, som tirsdag møtte president Joe Biden i Det hvite hus, skal ta med seg mest mulig av skattene når han torsdag flyr hjem til Bagdad.

  Mye stammer fra det gamle Mesopotamia, og mange små dokumentbiter viser hvordan handelen foregikk i den sumeriske perioden 3000–4000 år før vår tidsregning, heter det i en uttalelse fra kulturdepartementet. Kulturminister Hassan Nazim sier at dette er den største tilbakeføringen av stjålne skatter til Irak noensinne.

 • Mathias Calmeyer er død

  Skuespilleren, dramatiker og regissør Mathias Calmeyer har gått bort etter lang tids sykdom, melder Dagbladet. Han ble 57 år gammel. Calmeyer er sønn av skuespiller Joachim Calmeyer. Han etterlater seg kone og to barn.

  Mathias Calmeyer
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB
 • ZZ Top-musiker Dusty Hill er død

  Ifølge bandvennene i ZZ Top, Billy Gibbons og Frank Beard, døde Dusty Hill hjemme i Houston, Texas. Bassisten ble 72 år. – Vi er dypt lei oss over å høre nyheten om at vår venn, Dusty Hill, har gått bort mens han sov hjemme i Houston. Vi, sammen med en hærskare av av ZZ Top-fans over hele verden, vil savne din stødige tilstedeværelse, skriver bandet på sin Facebook-side.

  Dusty Hill
  Foto: Lionel Cironneau / AP