Hopp til innhold

Endelig: Verdens verste tatovering

48-åring lurt til å tatovere logoen til lokal radiostasjon.

48-årig Iowamann med utrolig tatovering

Angrer du på noen av dine tatoveringer? Trøst deg med at 48-åringen har hatt denne de siste ti årene. Dette er en beskåret versjon av arrestasjonsdokumentet.

Foto: Scott County Jail

Du har kanskje en tatovering du angrer litt på selv, om det er en kjæreste, et emo-band eller en brennende overbevisning du har slått fra deg for lenge siden.

Men alle disse blekner. Møt alle kjipe tatoveringers mor: 93 Rock, the Quad City Rocker.

Og møt eieren, en 48 år gammel Iowa-mann. Han lot seg lure av sin lokale radiostasjon, i delstaten Iowa i USA, som utlovet en sum tilsvarende minst en halv million kroner til den eller de som gikk med på å tatovere stasjonens logo i panna.

Både 48-åringen og stesønnen fikk logoen i panna.

LES OGSÅ: - Tatovering kan være livsfarlig
LES OGSÅ: Anmeldt for å ha tatovert 14-åring

Verdenskjendis på fem dager

Det var i 2000. I forrige uke ble mannen arrestert og fotografert av politiet på vei til arresten i hjembyen.

Bildet ble umiddelbart spredt over nettet. Det gikk viralt, og fem dager etter arrestasjonen er han en verdenskjendis, etter at nettstedet The Smoking Gun plukket opp saken.

Se neste ukes episode av «Ta en tattoo» her!

Se kjendisenes tatoveringer

Saksøkte radiostasjonen

Det er langtfra noen gøyal historie bak tatoveringen heller. Da radiostasjonen KORB 93 Rock spøkte med lytterne i 2000, hadde de liten tro på at noen faktisk ville gjennomføre det. Men både 48-åringen og stesønnen tatoverte seg i panna, i den blinde troen på økonomisk sikring.

LES OGSÅ: Se kjendisenes tatoveringer
LES OGSÅ: Og premieren finner du her.

Det endte med to søksmål mot radiostasjonen, ifølge deres sakfører fordi radiostasjonen «ønsket å få sine lyttere permanent merket, så de kunne bli uthengt offentlig og gjort narr av for sin grådighet og mangel på sunt vett».

Søksmålet ble senere droppet. Og radiostasjonen har endret navn og profil, og er ikke lenger rockestasjon. Spørs om det var på grunn av lytterne.

Bli med i NRKs «Ta en tattoo»-gruppe på Facebook

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)