Her er den nye MacGyver

Se en ung Angus MacGyver i nyinnspillingen av den ikoniske TV-serien.

Etter at den amerikanske kanalen CBS i fjor kunngjorde at de skulle gjenskape den ikoniske TV-serien «MacGyver», har fans vært spente på å se hvordan serieskaperne ville løse den.

I dag kunngjorde kanalen høstprogrammet sitt og slapp en rekke trailere til kommende TV-serier, blant annet den nye «MacGyver»-serien.

Tidligere i år ble det klart at det var Lucas Till som hadde blitt castet til rollen som en ung «MacGyver». Den nye serien dreier seg nemlig om MacGyver og hans år som fersk agent i 20-årene.

25 år gamle Till har spilt i en rekke filmer, men er kanskje mest kjent som Havok i «X-Men: First Class» og «X-Men: Days of Future Past».

Kultserie

Angus MacGyver var en hemmelig agent som ikke likte våpen, og ble kjent for å klare å komme seg unna problemer ved bruk av enkle hjelpemidler. Med litt hyssing, en tyggegummi og et batteri, så kunne liksom MacGyver klare det meste.

Det var Richard Dean Anderson som spilte MacGyver da serien gikk fra 1985 til 1992, og i de to filmene som kom i 1994, men nå er altså stafettpinnen i Tills hender.

Mange vil også kjenne igjen George Eads, som spilte Nick Stokes i TV-serien CSI i 15 år.

«MacGyver» har ikke fått en premieredato.

MacGyver og Pete Thornton

GAMMEL VERSJON: Her er Richard Dean Anderson (t.h.) sammen med nå avdøde Dana Elcar, som spilte Pete Thornton i den originale serien.

Foto: Scanpix

Kulturstrøm

 • Håvard Gimse blir festivalleder

  Håvard Gimse fra Kongsvinger overtar som kunstnerisk leder for Oslo Kammermusikkfestival fra neste år. 30 år etter at Arve Tellefsen startet Oslo Kammermusikkfestival gir han stafettpinnen videre til pianisten fra Kongsvinger.

  Håvard Gimse
  Foto: John Andresen
 • Utsetter riving av seterbygninger

  Klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V) har besluttet å utsette rivingen av seterbygningene i Vesllie på Dovrefjell etter massive protester. – Rivingen vil ikke bli gjennomført i høst, sier statsråd Ola Elvestuen i en pressemelding.

  Vesllie seter
  Foto: Even Lusæter / NRK