NRK Meny
Normal

Her blir det (litt av et) liv

DDE-vokalist Bjarne Brøndbo tar til tårene når han får se et klipp av duetten mellom ham og sønnen Tobias (den gang 9 år) i lørdagens premiere på «Litt av et liv».

Video Litt av et liv - Bjarne Brøndbo

Se Bjarne Brøndbo og sønnen Tobias synge sammen i et konsertopptak fra juleturneen i 2004.

Bjarne Brøndbo og Tobias Greftegreff i "Litt av et liv"

Bjarne Brøndbo blir rørt over gjensynet med duetten han gjorde med sønnen Tobias (t.v) i 2004.

Foto: NRK

Som vokalist i et av Norges mest suksessrike rockeband de siste 20 årene, har det blitt mange dager og netter borte fra familien for Bjarne Brøndbo.

Les også: «Norges beste liveband» er 20 år

Høsten 2004 fikk imidlertid yngstesønnen Tobias være med pappa på turné, og sammen reiste de land og strand rundt og sang om hvor godt det er når familien endelig samles til jul. (Se videoklippet øverst i artikkelen!)

Forelsket i gjestene

– Det er egentlig helt forferdelig å se det igjen, men også helt fantastisk, må Brøndbo innrømme etter å ha tørket tårene i studio hos Nadia Hasnaoui.

DDE-vokalisten er førstemann ut når NRK på lørdag går i gang med nok en sesong med «Litt av et liv». programleder Nadia Hasnaoui synes Brøndbo var «helt fantastisk» å ha i studio.

– Jeg ble nesten litt forelsket. Det gjaldt i grunn alle gjestene etter hvert som jeg ble kjent med dem og så hvor fantastiske mennesker de er, forteller hun til NRK.no.

Les også: – Jeg drømmer om gjestene våre

Til sammen har seks kjente personer fått hvert sitt program hver lørdag fremover. Først skal seerne få bli bedre kjent med Bjarne Brøndbo, deretter følger Anne-Kat Hærland, Erik Thorstvedt, Kristian Valen, Ingrid Bjørnov og Kåre Conradi.

Statsministeren og «Gazza»

Bjarne Brøndbo og Nadia Hasnaoui "Litt av et liv"

Bjarne Brøndbo fikk et nytegnet portrett signert Donald-tegner Arild Midthun etter opptak.

Foto: Erik Dyrhaug / NRK

Ifølge Hasnaoui mangler det heller ikke på profilerte gjester som kommer i studio for å hedre hovedpersonene.

– Både statsminister Jens Stoltenberg og den engelske fotballegenden Paul «Gazza» Gascoigne er blant personene som stilte opp uten å nøle, avslører programlederen.

Les også: - En utrolig reise å være med på

Noe av tanken bak «Litt av et liv» er å la publikum få bli kjent med helt andre sider av hovedpersonene enn det vi vanligvis får inntrykk av gjennom media. Selv må Nadia Hasnaoui innrømme at hun ble glad i alle seks etter å ha brukt månedene før opptak på å bli bedre kjent med hver og én av dem.

– Det blir derfor vanskelig å trekke frem én person eller episode som gjorde sterkere inntrykk enn de andre, alle gjestene var unike på hver sin måte.

«Litt av et liv» har premiere på NRK1 lørdag 28. april klokken 21.25.

Flere kulturnyheter