Hopp til innhold

Heftig affære for Thomas og Jørn

Det ble en heftig opplevelse for Thomas Brøndbo da trener Jørn Hoel tok ham med seg på en skikkelig mandig rundtur.

Thomas Brøndbo og Jørn Hoel
Foto: Dinamo / NRK

Nett-TV: Jørn er fortsatt Norges mest sexy!

 

Jørn Hoel fornekter ikke sitt image, men startet første treningsdag med å invitere Thomas Brøndbo til en ordentlig barberer. I en trendy salong i Hegdehaugsvegen fikk de to den perfekte rammen for en grundig gjennomgang av opplegget videre.

Olympisk opplegg

Minstebror Brøndbo fra Namsos fikk med dette sitt aller første besøk hos en riktig barberer, og opplevelsen var derfor overraskende ny for tobarnsfaren:

Thomas Brøndbo

Raka fant!

Foto: Dinamo / NRK

- Så glattberbert tror jeg ikke jeg kan ha vært siden jeg var i puberteten! Namsos har ikke barberer, men det hadde kanskje vært en idé å lansere….?

Nett-TV: Se Jørn ta skjegget

 

Når Jørn Hoel, mannen som har gitt tredagers-skjegget et ansikt, inviterer til barber-besøk, må det være en snedig tanke bak, og besøket ga ganske riktig artistene rikelig tid til å la seg synke inn i en gjennomgripende samtale om strategien videre i konkurransen.

- Jeg tenkte å legge dette opp omtrent som olympierne gjør det, det vil si fokusering på egne ferdigheter, men også en tur rundt i bransjen for å se hvordan systemet fungerer.

 

Jørn Hoel

Jørn i gledessofaen...

Foto: Dinamo / NRK

Gledeshus

I logisk tråd med disse målsettingene ble neste stopp et platestudio. Mer bestemt det studioet i Gamlebyen hvor Jørn har spilt inn sin siste skive. Og som for riktig å understreke Jørns image som kvinnebedårer lyder studioet det talende navnet Whorehouse Studio:

- Navnet på studioet er egentlig helt tilfeldig, men faktum er at dette bygget i sin tid har fungert som gledeshus, for å si det sånn. Og fremdeles produseres det masse glede her, om enn i en noe annen form….

Nett-TV: Jørn får se sin nye cd for første gang!

 

Thomas gjøv uansett løs på noen av sine egne låter, og under Jørns kyndige ledelse bestemte han seg for å satse på sin egen låt ”Amalie” i konkurransen videre. Men Jørn hadde sitt å si om fremføringen:

- Du må bli mer direkte i blikket når du framfører låta på TV. Tenk at du skal berøre og flørte med alle de damene som sitter og ser på sendinga i de tusen hjem!

Godt fornøyde

Thomas Brøndbo

Thomas i studio

Foto: Dinamo / NRK

Til tross for milde reprimander, er Jørn stolt av eleven sin, og gleder seg til å fortsette å jobbe med ham:

- Thomas har en fantastisk spennvidde i stemmen sin. Utover det rent tekniske har han dessuten en ekthet og en ydmykhet ved seg, noe som er veldig viktig ikke minst for å få gjennomslag hos den viktigste halvdelen av TV-publikummet.

Thomas er ikke mindre full av lovord over Jørn, og har brukt dagen godt til å bli bedre kjent med sin mer etablerte artist-kollega:

- Jeg kjenner selvfølgelig godt til det Jørn har gjort på platene sine, men å få møtt ham i slike omgivelser gir en berikende og større forståelse av det å være toppartist i Norge. Jeg håper at vi klarer å legge et godt grunnlag for både konkurransen videre og min egen karriere, for dette er uansett en enorm mulighet til å få vist meg frem.

Nett-TV: Se Thomas stup full av inntrykk!

 

Kulturstrøm

  • Sangtekster har blitt enklere, mer repeterende, aggressive og selvopptatte

    Et team av europeiske forskere har analyserte ordene i mer enn 12.000 engelskspråklige sanger, på tvers av sjangrene rap, country, pop, R&B og rock fra 1980 til 2020.

    Ifølge studien, som ble publiser torsdag, har sangtekster blitt enklere og mer repeterende. Tekstene har også blitt mer aggressive og selvopptatte i løpet av de siste 40 årene, skriver The Guardian.

    En av forskerne bak studien, Eva Zangerle, understreker at sangtekster kan være et «speil av samfunnet», som gjenspeiler hvordan en kulturs verdier, følelser og opptatthet endrer seg over tid. Studien trakk ikke frem hvilke artister funnene gjaldt.

    Sangtekster
    Foto: AP
  • Harvard fjerner bokomslag laget av menneskehud

    Prestisjeuniversitetet Harvard sier de har fjernet menneskehud fra innbindingen av en bok de har hatt i ett av bibliotekene sine i over 90 år.

    I 2014 ble det oppdaget at en bok var bundet inn med huden til en død kvinne.

    Harvard, som regnes som det eldste universitetet i USA, har tidligere utnyttet interessen rundt bokens morbide historie. Da det ble oppdaget at det var brukt menneskehud i innbindingen ble det omtalt som «gode nyheter for både tilhengere av innbinding med menneskehud, bokfantaster og kannibaler». I et blogginnlegg samme år skrev Harvard at praksisen med å binde bøker i menneskehud tidligere hadde vært forholdsvis vanlig.

    (NTB)