NRK Meny
Normal

Hederspris til Atle

Asker Jazzklubb ga onsdag sin hederspris til trompeteren Atle Hammer. I en alder av 78 år stadig blant våre mest aktive og entusiastiske musikere!

Atle Hammer

Atle Hammer med velfortjent heder fra Asker Jazzklubb.

Foto: Tordis Ødbehr

Prisutdelingen foregikk på klubben Lancelot under Asker Jazzfestival, hvor ordfører Lene Conradi og klubbleder Harald Skogli sto for det seremonielle.

Festivalen fortsetter med daglige konserter fram til søndag 24/10, og den alltid spillesugne hedersmann Atle Hammer dukker trolig opp på jamsessions - om han da ikke har egne spillejobber andre steder.

Kulturstrøm

  • Lauryn Hill til Oslo

    Artisten Lauryn Hill har lagt til 12 datoer i Europa på sin verdensturné. Nå er det klart at hun også gjør et stopp i Norge 11. desember i Oslo Spektrum. Turneen feirer 20 års jubileet til solodebuten hennes, «The Miseducation of Lauryn Hill». En del av billettsalget går til MLH Fund, som bidrar med støtte til prosjekter innenfor blant annet utdanning og helse ulike steder i verden (NTB). Youtuberen Nerdwriter lagde nylig denne hyllesten av platen.

    Lauryn Hill
    Foto: Omar Sejnæs / NRK
  • Malte Skei Grande på Listhaug-vegg

    Natt til onsdag kom et nytt gatekunstverk opp på stedet i Bergen der bildet av Sylvi Listhaug hang. Denne gang av kulturminister Trine Skei Grande (V). Det er ikke den samme gatekunstneren som står bak, skriver Bergens Tidende.