NRK Meny
Normal

Hardtslående jury til finalen

Sigrid Hvidsten, Håkon Moslet, Thomas Seltzer og Christer Falck spisser ørene før jurytjeneste i Urørtfinalen.

-
Foto: Kim Erlandsen / NRK

- Jeg er vant til å bli tråkka på nede i søla, så det skal bli deilig å ha litt makt for en gangs skyld, sier Christer Falck. Urørt har vært flinke når de har plukket ut finalister, og det er alltid gøy å sjekke ut det som skjer i skorpa av undergrunnen.

- Det er ikke noe som er bedre enn norsk musikk på norsk når det flyter bra.

Ingerid Stenvold leder Urørtfinalen 2009
Foto: Ole Kaland / NRK

Urørtfinalen 2009 finner sted på Studentersamfundet i Trondheim fredag 23. Januar. Programleder blir Lydverket-profil Ingerid Stenvold, som sammen med Urørts faste programleder Amund Grepperud skal lose publikum gjennom showet .

- Dette blir definitivt stor stas, sier Ingerid Stenvold. Noe av det mest spennende med min jobb er jo å få presentere, og å være midt i det som skjer. Det blir topp å lede showet live fra Samfundet!

Finalister på spillelistene

I tillegg til juryen er publikum med på å stemme frem Årets Urørt. En sjekk på 25 000,- kroner og Norgesturneen ZoomUrørt er noe av det som venter vinneren.

Les mer og stem på Urørtfinalistene her

Samtlige av årets ti finalister tar over C-lista på P3, og blir spilt på kanalen helt frem til finalen. Finalekvelden avsluttes med et konsertmaraton fordelt på tre av Samfundets scener, for første gang i Urørtfinalens historie.

Moslet og Falck under fjorårets finale
Foto: NRK