NRK Meny
Normal

Har Jacko giftet seg med barnepiken?

Har Michael Jackson giftet seg med barnepiken til sine barn?

Michael Jackson

Ryktene sier at Michael Jackson skal ha giftet seg med barnepiken til sine barn.

Foto: ITSUO INOUYE / AP

Michael Jackson sies å ha giftet seg i all hemmelighet med kvinnen som gjennom flere år har vært barnepike for barna hans.

Ikke helt etterrettelig?

Flere amerikanske medier - blant annet det ikke alltid helt etterrettelige magasinet National Enquirer - hevder at den eksentriske popartisten Michael Jackson har giftet seg med sine barns barnepike.

National Enquirer har også fått kloa i noen eiendomspapirer, hvor Jackson har svart på spørsmålet om sivil status ved å krysse av for «gift».

Talspersoner rundt Jackson nekter imidlertid for at arbeidsgiveren deres er blitt en gift mann. Men det finnes likevel kilder nær artisten som hevder å kunne gå god for skandalebladets påstander.

- Giftet seg tidligere i år

De sier at Jackson har giftet seg med den 40 år gamle Grace Rwaramba i Las Vegas tidligere i år.

- Grace er en av hans aller nærmeste. Hun har aldri veket fra hans side og har støttet ham gjennom motgang, også da han sto tiltalt for overgrep mot barn i 2005, sier en kilde.

Kulturstrøm

  • Sjeldent intervju med Ferrante

    I et sjeldent intervju forklarer forfatteren bak navnet Elena Ferrante tankene bak sitt forfatterskap og om den medievirkeligheten vi befinner oss i. Les hele intervjuet hos LA Times. Ferrante er mest kjent for sine fire bøker utgitt i Italia 2011–14, der en aldrende Elena Greco kronologisk beskriver sin oppvekst i Napoli med venninnen Lila.