NRK Meny
Normal

Har Madonna adoptert?

Madonna har dukket opp to ganger på samme barnehjem i Malawi. Og en britisk avis hevder hun har adpotert et afrikansk barn.

Madonna
Foto: JEROME DELAY / AP

Det er en 12 år gammel gutt som heter Alick som forteller om Madonnas to besøk på barnehjemmet til nyhetsbyrået AP, mens andre beboere på Home of Hope-barnehjemmet sier de har hørt at hun ønsker å adoptere en gutt som heter Davie og nå diskuterer med hans verger om hun kan ta ham med seg, melder NTB.

Allerede adoptert?

Den danske avisa EkstraBladet hevder på sin side i dag å kunne avsløre at en adopsjon allerede har funnet sted. I følge den britiske avisa The People har popdronningen allerede adoptert en etårig afrikansk gutt.

Madonna
Foto: SHAVAWN RISSMAN / AP

 

Liz Rosenberg, Madonnas faste talskvinne, avviser det som til og med myndighetene i Malawi fremholder - at Madonna planlegger å adoptere en liten gutt, men at hun ikke har levert inn søknad ennå.

Får innføring i Kabbala

Rosenberg sier at stjernens besøk utelukkende skjer ut fra humanitære målsettinger om å etablere barnehjem der - for i alt 4.000 barn, som også vil få innføring i kabbala, den nyreligiøse læren som Madonna tilhører.

Malawi er blant verdens fattigste land, og i tillegg til sykdom og hungersnød har omtrent én million barn blitt foreldreløse på grunn av aids. Rundt 14 prosent av befolkningen er hiv-smittet.

Avlyste statsrådmøte

Fredag avlyste Madonna et møte med en statsråd, fordi hun skulle besøke enda et barnehjem. Hun har til nå vært på tre ulike barnehjem på like mange dager, og livvakten «Steve» sier at følget hennes ikke skal dra hjem snart: «Vi skal være her en stund».

Innimellom barnehjemsbesøkene er Madonna på joggeturer rundt den luksuriøse gjestehytta hun bor i.