NRK Meny
Normal

Halverte Herrer!

Trofaste P1-lyttere fikk på en sjokkerende realistisk måte og med grusomt grafiske detaljer erfare hvordan herrer spjæres på langs!

Halv kropp
Foto: WILLIAM WEST / AFP

Herreavdelingen blir i kveld spjæret på langs som et halvt høstlam. Skamløse spanjoler og trepanerte trøndere vil rive Finn i to ganske like deler, mens Yan etterlates mirakuløst uskadd!

 

- En halv er, tænk nu hvor aparte, to tredjedele af tre kvarte. (Piet Hein)

 

Finn Bjelke og Yan Friis

Herrer før halvering

Foto: Eirik Sivertsen / NRK

 

Vil lytterne bli presentert for utsiden eller innsiden av det hele fra kl 23:03? Etter at Valeng'sia og Rosenkål har spilt 5 - 0, vil du da stirre rett inn i en nyåpnet skrott - eller vil du få presentert den tilsynelatende nusselige, umishandlede gjenværende yttersida med krulla-ulla si og lille lammesmil om munn?

 

- Halvparten av det jeg sier er meningsløst. (John Lennon)

 

Det blir opp til Finn og Yan! Det er Finns halvdel som er revet løs og Yans halvdel som ligger igjen, hva vil Yan gjøre? Vil han uaffisert ete sitt eget stykke alene? Eller vil han tilby Finn et par koteletter til trøst? Kort sagt, er det hjertesiden eller leversiden vi skal utsettes for i kveld?

 

- Vær varsom med halvsannheter, du kan gripe fatt i den gale halvdelen. (ukjent)

 

Yan Friis og Finn Bjelke

Det er (h)alvor nu!

Foto: Eirik Sivertsen / NRK

 

Kort fortalt, og for å skjære helt inn til beinet: det vil i kveld være meningsløst å tro at man blir underholdt av annet enn spansk skrål og trøndsk tristesse i timen etter ti på P1 i kveld. For den som søker kvalitativ krisekur må smøre seg med god gammel Herrefet tålmodighet frem til kl 23:03.

Men DA skal dere få!