NRK Meny
Normal

Guns n’Roses-turné på gang

– Vi har noen svært spennende ting på gang for i år for Guns n’Roses, som jeg ser frem til.

Axl Rose, Guns n'Roses.

Det ryktes ifølge Rolling Stone at Guns n'Roses skal ut på turné. Her i aksjon på Roskilde i 2006.

Foto: LEKFELDT THOMAS / AP

Axl Rose akter å følge opp novemberslippet av «Chinese Democracy» med en stadionturné verden rundt i sommer.

Det melder Rolling Stone , som siterer musikkbransjefolk på innsiden.

«Store planer for året»

Offisielt heter det seg at Guns n’Roses har «store planer for året». Det sier Guns-manager Irving Azoff til musikkbladet:

– Vi har noen svært spennende ting på gang for i år for Guns n’Roses, som jeg ser frem til.

Han vil ikke svare på turnéryktene, utover at det er «ingen planer, men snakk», og at det kommer inn mange tilbud fra både USA og eller i verden.
Azoff drister seg også frempå med en personlig karakteristikk av den berømte – og beryktede – frontfiguren Axl Rose:

- Folk tror de kjenner ham

– Axl har for det meste vært stille og holdt seg ute av rampelyset i snart 15 år. Folk tror de kjenner ham, men de vet bare hva som er sagt om ham av tvilsomme mennesker. Han er en bra kar og ofte misforstått. Han er profesjonell og har jobbet svært hardt for å bygge og opprettholde en høy kreativ standard for Guns n’Roses, sier Azoff.

Da Axl Rose og hans band spilte i Skandinavia i 2006, fikk han bøter på 50.000 kroner av svensk politi etter å ha blitt arrestert for vold og hærverk .

Kulturstrøm

  • Malte Skei Grande på Listhaug-vegg

    Natt til onsdag kom et nytt gatekunstverk opp på stedet i Bergen der bildet av Sylvi Listhaug hang. Denne gang av kulturminister Trine Skei Grande (V). Det er ikke den samme gatekunstneren som står bak, skriver Bergens Tidende.

  • Stanser Nobel-senter

    En svensk domstol setter foten ned for den planlagte byggingen av det som skulle bli Nobelstiftelsens nye storstue på Blasieholmen i Stockholm. Miljødomstolen mener uerstattelige kulturhistoriske verdier ville gått tapt dersom byggeprosjektet hadde blitt gjennomført (NTB).