NRK Meny
Normal

Gunhild røk ut av Stjernekamp

– Jeg er litt glad jeg slipper hip-hop, sier en skuffet Gunhild Sundli etter å ha røket ut av Stjernekamp.

Gunhild Sundli

UTE: Gunhild Sundli ga mye energi i sin låt, men ikke nok til å sjarmere seerne.

Foto: Stjernekamp / NRK

I kveld var det duket for den årlige storband-kvelden, som ble en triumfferd for de fleste av deltakerne.

Gunhild Sundli, Tomine Harket og Steinar Albrigtsen havnet blant de tre svakeste etter at publikums stemmer var blitt talt opp.

Til slutt var det Sundli som måtte forlate konkurransen.

Hun var tydelig skuffet etter å ha mistet sin plass i konkurransen.

– Jeg er litt tom for ord akkurat nå. Men det blir godt å komme hjem og få litt tid der, sier Sundli når hun blir intervjuet av NRK, rett etter at kameraene har blitt skrudd av.

Sundli: – Vi er ganske tøffe!

Hun sang låten «Oh It's So Quiet», gjort verdenskjent av artisten Bjørk.

– Det er litt deilig å være ferdig også, for vi som er med utsetter oss for et ganske høyt press. Vi må liksom gjøre vårt aller beste i ganske utfordrende omstendigheter, sier hun og fortsetter:

– Vi er ganske tøffe!

Nå gleder hun seg til å komme hjem og fortsette med sin egen musikk.

– Det er jo det jeg satser på og synes er gøyest, så det blir godt å få fortsette med det. Jeg har et godt liv, sier Sundli og smiler.

Utenfor faresonen - igjen

Nicoline Berg Kaasin

SAFE ZONE: Nicoline Berg Kaasin holdt seg utenfor faresonen for tredje uke på rad. Neste uke skal hun ut i hip-hip-sjangeren.

Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

Nicoline Berg Kaasin klarte for tredje gang på rad å være utenfor faresonen.

– Dette var deilig! Jeg har jobbet så utrolig hardt denne uken, så det var deilig å bare komme gjennom det, sier Kaasin.

– Nå har du holdt deg utenfor faresonen så langt. Begynner du å bli litt mindre nervøs hver gang stemmene skal telles opp?

– Nei! Absolutt ikke. Det er like ille hver gang.

– Hvordan skal du feire dette?

– Jeg skal ta meg en øl, hvis det er lov å si? Etter sist episode måtte jeg hjem og legge meg tidlig, siden jeg skulle opp tidlig neste dag. Det skal jeg forsåvidt i morra også, men jeg klarer ikke å legge meg helt ennå, sier Kaasin.

Kulturstrøm

 • Lager «Buffy the Vampire Slayer»

  20th Century Fox Television skal lage en ny versjon av 90-tallsklassikeren «Buffy the Vampire Slayer», skriver Variety. Serien skal produseres av Joss Whedon, som også holdt i den originale serien. Serien handler om Buffy Summers (Sarah Michelle Gellar) som får et kall om å bekjempe vampyrer og etterhvert en hel mengde andre monstre. «Buffy, vampyrenes skrekk», som den het på norsk, gikk fra 1996 til 2003 og ble vist på TVNorge.

  Buffy The Vampire Slayer
  Foto: Handout © c.20thC.Fox/Everett/REX
 • Gard Nilssen ny Artist in Residence

  Gard Nilssen blir Artist in Residence i 2019, dette melder Moldejazz i en pressemelding. Nilssen omtales som en trommeslager med hjerte for jazz og improvisert musikk. Trommisen har sin bakgrunn fra jazzlinja på NTNU. Han har tidligere gjestet Moldejazz en rekke ganger med ulike band.

  Gard Nilssen
  Foto: Moldejazz