Grieg, minutt for minutt

Oppsummert

På denne sida kan du kome med kommentarar og spørsmål om Grieg minutt for minutt. Grieg-eksperten Erling Dahl jr. er klar til å svare på dine spørsmål. Du kan også kontakte oss på sosiale medium under emneknaggen #nrkgrieg.

Laster nettmøte, vennligst vent...
 • 595.000 så Grieg-sendingen

  Seertallene for «Grieg - minutt for minutt» viser at 595.000 var innom sendingen i løpet av fredag og lørdag. Inkludert reprisene søndag så 672.000 verdens lengste Grieg-konsert. Mest sett var den siste delen fra Opus 74 lørdag kveld.

  Grieg minutt for minutt
 • Takk for alt

  Verdas lengste Grieg-konsert er ferdig. Takk for alle som vart med på følget. Og tusen takk til deg, Edvard Grieg!

  Takk for oss og for 30 timers følge ❤️ Det har vært en glede å være med å formidle alle Griegs verk med fantastiske musikere. Gikk du glipp av noe? Du kan se alt her i NRK TV.

  Publisert av NRK Kultur Lørdag 16. juni 2018
 • Bryllupsdag på Troldhaugen

  Brudeparet Mats Olsen Holberg og Siri Elisabeth Olsen Holberg tok like greit bryllaupsfesten på Troldhaugen, passande nok med «Bryllupsdag på Troldhaugen» som bakgrunnsmusikk.

 • Se Solveigs sang på Nordåsvatnet

  Grieg minutt for minutt nærmer seg slutten. Her kan du se Annika Beiness synge «Solveigs sang», like utenfor Troldhaugen i Bergen.

  Annika Beinnes synger Solveigs sang i båten "Babben"
Annika Beinnes synger Solveigs sang i båten "Babben"

Kulturstrøm

 • Polanski saksøker filmakademi

  Regissør Roman Polanski saksøker Academy of Motion Picture Arts and Sciences etter at akademiet kastet ham ut i fjor, skriver Variety. Utestengelsen er knyttet til en voldtekt av en 13 år gammel jente på 1970-tallet.

  Roman Polanski
  Foto: Str / AP
 • Helaften med Peer Gynt

  På NRK 2 i kveld kan du følge Henrik Ibsens Peer Gynt. Det blir en helaften med dokumentar, teater og etterprat med hovedrolleinnhaver Toralv Maurstad. Fra Det norske teatrets oppsetning i 2018.

  Toralv Maurstad er på veg heim etter framsyninga. Vi snakkar med han om familien Maurstad sitt livslange forhold til Peer Gynt, og det å kome seg opp og fram i livet. Regi: Ninja Benneche
 • 180.000 bier i Notre-Dame overlevde

  Katedralens bikuber var antatt å ha brent opp i storbrannen. Men birøkteren kunne langfredag meddele at biene har klart seg. – Jeg er så lettet, sier Nicolas Geant. Han har tatt seg av biene siden 2013, da kubene ble montert på taket til katedralen for å bidra til å øke antall bier i Paris. (NTB)

  Bikubene i Notre Dame