Hopp til innhold

Kle på Wiimoten - unngå skade

Etter utallige rapporter om skader fra Wiimoten har nå Nintendo bestemt seg for å utstyre håndkontrolleren med en silikon"jakke" – gratis.

Wiimotemuffe
Foto: Nintendo

Silikonjakken skal tres over håndkontrollen, og skal med det hindre flygende håndkontrollere når spillingen blir for intens. Det er etter at flere har meldt om skader at Nintendo gjør dette.

Tidligere sendte Nintendo ut nye håndleddstråder fordi disse hadde en tendens til å ryke

Knust TV

Knust TV

Foto: WiiDamage.com

Egen nettside viet Wiimoteofre

På nettsiden WiiDamage.com deler Wii-eiere bilder fra sine Wiimoteskader. Her er bilder av utallige ting som er knust i det Wiimoten har forlatt hånden til engasjerte Wiispillere. Alt fra knuste forlovelsesringer og skada barn, til det mest vanlige, ødelagte TV-skjermer. I følge nettsiden er Wii Sports - Bowling det farligste spillet for omgivelsene dine.

Wiimotemuffe
Foto: Nintendo

Gratis

Silikonjakken vil følge med nye kontrollere som selges. Hvis du har gamle kontrollere så kan du bestille nye silikonjakker fra den norske importøren Bergsala.

Trykk her for å bestille

Kulturstrøm

  • Frankrike: bøter og fengsel for skjult reklame hos influensere

    Frankrike har vedtatt en ny lov som innebærer at influensere risikerer både kraftige bøter og fengselsstraff hvis de driver med skjult reklame og svindel.

    Loven innebærer at det blir forbudt å promotere blant annet kosmetisk kirurgi, tobakk og enkelte finansprodukter.

    Influensere risikerer opptil to års fengsel og bøter på over 3 millioner kroner hvis de driver med slik ulovlig markedsføring.

    – Festen er over for dem som tror de kan drive med svindel på internett, sa økonomiminister Bruno Le Maire nylig.