Holdt på å rote bort topphemmelig Pirates-manus

En filmtopp glemte igjen manuskriptet til den neste «Pirates of the Caribbean»-filmen på en kafé i London.

Pirates of the caribbean 3

Mannen som fant manuskriptet i kafeen, sier til avisen at han ikke smugtittet i det før han leverte det fra seg, selv om han er en stor fan av sjørøver-filmene.

Foto: Filmweb

Plottet i den fjerde i serien av sjørøverfilmer, hvor amerikanske Johnny Depp har hovedrollen, var nær ved å bli avslørt.

En av sjefene i filmselskapet Walt Disney Pictures skal ha klart å glemme igjen det splitter nye manuset på en kafé etter å ha tatt seg en matbit.

Leverte det fra seg

Heldigvis for filmselskapet, var det en ærlig sjel som fant det topphemmelige manuskriptet på kafeen.

Umiddelbart etter å ha funnet det 194 sider lange manuskriptet, leverte han det til den engelske avisen The Sun.

Ifølge avisen selv, leverte de det i sin tur tilbake til filmselskapet.

Les også: Flott, men dustete "Pirates"

Leste ikke manuset

Mannen som fant manuskriptet i kafeen, sier til avisen at han ikke smugtittet i det før han leverte det fra seg.

– Jeg er en stor fan av filmene, men jeg klarte å bekjempe trangen til å lese det. Jeg vil heller nyte filmen på premieren, sier mannen, som ønsker å være anonym, til avisen.

Les også: Kinogjengerne foretrekker 3D

Knightley ikke med

Filminnspillingen til filmen «Pirates of the Caribbean - On Stranger Tides» startet mandag på Hawaii. Filmen kommer på kino neste sommer.

Her skal Johnny Depp, i rollen som sjørøveren Jack Sparrow, blant annet spille mot skuespiller Penelope Cruz.

Kiera Knightley, som har spilt den kvinnelige hovedrollen som Elizabeth Swann i de tre første filmene, blir derimot ikke med på laget .

Hun har ifølge filmnettstedet blitt forsøkt lokket tilbake, men det blir ikke flere piratfilmer på henne.

Kulturstrøm

  • Får en million for sitt talent

    Sangeren Caroline Wettergreen (32) får Equinors talentstipend for klassiske musikere i 2018. Stipendet, som er på en million kroner, skal være en døråpner for unge norske musikere som ønsker en internasjonal karriere.

  • Prisrekord for Kittelsen-maleri

    Maleriet «Guldhornet», malt av Theodor Kittelsen i 1903, ble i kveld solgt for 12,8 millioner kroner på en auksjon i Oslo. «Guldhornet» betegnes som et av kunstnerens ukjente mesterverk, skriver E24. Maleriet hadde en prisantydning på 4–5 millioner kroner før auksjonen som ble holdt av Blomqvist Kunsthandel. Det dyreste maleriet av Kittelsen som er blitt solgt i Norge tidligere, er akvarellen «Dompap på rimet kvist» som ble solgt for 1,3 millioner kroner i 2002, skriver NTB. NRK TV: Trollskogen som inspirerte Kittelsen.