NRK Meny
Normal

Gjester i Frokost-TV 8. februar

Dette er gjestene som kommer i Frokost-TV fredag.

Eldre par
Foto: ScanStockPhoto

Kl. 0719: Den politiske skandalen er et faktum når mediene kommer i selv-sving. Hvilke mekanismer ligger til grunn? Tor Midtbø har skrevet bok om dette og kommer i studio, sammen med filosof Henrik Syse.

Kl. 0738: Uka som gikk med Hege Duckert og Anders Giæver. De skal snakke om supertirsdagen som Anders Giæver har vært i nærkontakt med, så skal de snakke litt om Afghanistanrapporten til Utenriksdepartementet og det at operaens åpningsforestillinger har blitt utsatt.

 

Kl. 0751: Flyktningehjelpens Elisabeth Rasmusson kom denne uka tilbake fra sin første felttur som generalsekretær - til Afghanistan. Hun forteller om sitt møte med krigsflyktningene i Kabul, som lever under svært vanskelige forhold. Landet er rammet av den verste vinteren på 30 år, med over 500 døde så langt.

Kl. 0837: Svensk-kurderen Mustafa Can har blitt rikskjendis og fått priser for sin ærlig historie om sin mor. Nå kommer boka på norsk...

Kl. 0851: Eldre mennesker som er seksuelt aktive, holder seg friskere på mange måter: de er mer sosiale, har mer psykisk energi og lavere dødelighet. Dette hevder høgskolelektor Anne Kate Jenssen ved Høgskolen i Vestfold, som også er spesialist i sexologisk rådgivning.

Kl. 0920: Premiereløvene kommer og anmelder Otto Jespersens ”Redd mann roper”.