Gjenforenes

Da er det klart at Doodle Bugs igjen vil stå på scenen. Et stort arrangement i Elverumshallen er under planlegging. Der vil også flere band hylle Doodle Bugs.

Doodle Bugs
Foto: promo Tylden & co

Hvem husker ikke Lille Laila og Piken fra Torshavn? Dette er to av de mange kjente låtene som bandet har stått for.
Doodle Bugs fra Elverum startet allerede i 1965, og fikk sitt definitive gjennombrudd i 1966 med debutsingelen «Lille Laila» – en plate som fremdeles har salgsrekorden på Færøyene! Ingen artister i hele verden har vært mer populære på Færøyene enn nettopp Doodle Bugs. På tampen av 60-tallet måtte alle artister – inklusive The Beatles – stille seg bak Doodle Bugs på den færøyske hitlisten. På et tidspunkt i august 1968 beslagla gruppen de fire øverste plassene på listen.
Tidligere i sommer kom bandet ut med en samleplate. De var gjester i På dansefot og fikk mye oppmerksomhet rundt utgivelsen. Nå har Åge Heltzen og Arild Engemoen bestemt seg for å gå på scenen igjen. Det hele skjer i Elverumshallen den 26. februar 2011. Her vil også andre band hylle Doodle Bugs.
Kanskje dukker det opp noen fans fra Færøyene også…

Kulturstrøm

 • Annie til topps i USA

  Den bergenske artisten Anna Lilia Berge Strand, bedre kjent som Annie, har en låt som er samplet på produsenten Metro Boomin sin nye plate. Det dreier seg om «Anthonio» fra 2009. I Metro Boomin sin versjon har den fått tittelen «Overdue» med rap av Travis Scott, skriver VG. Metro Boomin topper denne uken Billboard 200 i USA med den nye platen.

  Annie, alias Anne Lilia Berge Strand 2004
  Foto: Aas, Erlend / SCANPIX
 • Zombieskryt fra Stephen King

  «Akkurat når du trodde at zombiegenren var gått tørr, kommer en fantastisk film av Dominique Rocher kalt «The Night Eats the World».» (eng. tittel)

  Det skriver grøsserkongen Stephen King i en twittermelding. Det er Anders Danielsen Lie som har hovedrollen i filmen, som er franskspråklig. Den norske skuespilleren var raskt ute med å kvittere med en twitter-takk.

  Twittermelding fra Stephen King