Hopp til innhold

Gikk amok

Joaquin Phoenix har gjort det igjen. Han gikk rett og slett amok på pressekonferansen!

Joaquin Phoenix
Foto: Aaron Harris / AP

Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix fikler med armbåndet sitt pressekonferanse.

Foto: Aaron Harris / AP

Da ”Walk the Line” hadde premiere var han full og sint på pressen. Nå har Joaquin Phoenix gjort det igjen. Gått amok på pressekonferansen på filmen ”We own the Night”.

Der var han høy på dop, brøt røykeforbudet og stakk av midt i spørsmålene. Skandaløst, snerret pressen.

- Jeg gidder ikke å være salgsmann, freste filmhelten som blir aldeles ustyrlig i intervjusituasjoner.

Daglige slagsmål

- Å jobbe med Joaquin er en blanding av besøk i barnhagen og en tur til marki de Sades hjemsted, sier regissør James Gray.

Den garvete medspilleren Robert Duvall hadde daglige slagsmål med ham, og latinastjernen Eva Mendes kaller ham en bedårende hundevalp! Mesteparten av tiden.

- Han er fantastisk når han får oppmerksomhet ellers er det bare kaos, sier hun.

Alkohol for å ha sex

Eva Mendes gjorde sin første glohete sexscene i filmen. Og måtte stive seg opp med vodka for å klare å ligge naken sammen med Joaquin. 

Kjærester?

We own the night

Kjærester?

Foto: Foto/Copyright: Sandrew Metronome Norge

Katolske Eva Mendes, som engang ville bli nonne, brøt sammen i gråt og måtte stadig avbryte sexscenene med Joaquin. Nå svirrer ryktene om at paret er sett på byn i sammenslynget romantikk.

Joaqin var sammenslunget lenge med Liv Tyler og klager over at berømmelsen ødelegger kjærlighetslivet.

Hver gang han spiller inn en film ødelegger han privatlivet fordi han lever seg hemningsløst inn i rollene. Som da han havnet på fylla etter å ha spilt Johnny Cash og måtte legges inn på rehabilitering.

Ringte ambulanse

Joaquin Phoenix

Det var ikkje akkurat ein vanleg pressekonferanse...

Foto: Aaron Harris / AP

Han er født med Hollywoods mest sexy hareskår og er vokst opp i en misjonærfamilie. Derfor ble han født i Puerto Rico da familien var på rekrutteringstokt i Latin Amerika.

Da han var 19 fant han skuespillerbroren River døende av en overdose. Desperat ringte han ambulansen. Samtalen ble tatt opp på bånd og kringkastet på radio og TV.

Siden den gangen har han hatt et elendig forhold til pressen.

På jakt etter lykken i Hoolywood skiftet familien navn fra Bottom til Phoenix. Akkurat som fuglen steg Joaquin opp fra asken til berømmelsen.

Gjenombruddet kom med ”Gladiator”. Underlig nok liker han ikke å se seg selv på film. Han pleier å snike seg ut på premierene.

- Man får ikke noe ut av å glo på seg selv. Det er skremmende hvis man begynner å nyte det, sier Joaquin Phoenix

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.