NRK Meny
Normal

Gikk amok

Joaquin Phoenix har gjort det igjen. Han gikk rett og slett amok på pressekonferansen!

Joaquin Phoenix
Foto: Aaron Harris / AP

Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix fikler med armbåndet sitt pressekonferanse.

Foto: Aaron Harris / AP

Da ”Walk the Line” hadde premiere var han full og sint på pressen. Nå har Joaquin Phoenix gjort det igjen. Gått amok på pressekonferansen på filmen ”We own the Night”.

Der var han høy på dop, brøt røykeforbudet og stakk av midt i spørsmålene. Skandaløst, snerret pressen.

- Jeg gidder ikke å være salgsmann, freste filmhelten som blir aldeles ustyrlig i intervjusituasjoner.

Daglige slagsmål

- Å jobbe med Joaquin er en blanding av besøk i barnhagen og en tur til marki de Sades hjemsted, sier regissør James Gray.

Den garvete medspilleren Robert Duvall hadde daglige slagsmål med ham, og latinastjernen Eva Mendes kaller ham en bedårende hundevalp! Mesteparten av tiden.

- Han er fantastisk når han får oppmerksomhet ellers er det bare kaos, sier hun.

Alkohol for å ha sex

Eva Mendes gjorde sin første glohete sexscene i filmen. Og måtte stive seg opp med vodka for å klare å ligge naken sammen med Joaquin. 

Kjærester?

We own the night

Kjærester?

Foto: Foto/Copyright: Sandrew Metronome Norge

Katolske Eva Mendes, som engang ville bli nonne, brøt sammen i gråt og måtte stadig avbryte sexscenene med Joaquin. Nå svirrer ryktene om at paret er sett på byn i sammenslynget romantikk.

Joaqin var sammenslunget lenge med Liv Tyler og klager over at berømmelsen ødelegger kjærlighetslivet.

Hver gang han spiller inn en film ødelegger han privatlivet fordi han lever seg hemningsløst inn i rollene. Som da han havnet på fylla etter å ha spilt Johnny Cash og måtte legges inn på rehabilitering.

Ringte ambulanse

Joaquin Phoenix

Det var ikkje akkurat ein vanleg pressekonferanse...

Foto: Aaron Harris / AP

Han er født med Hollywoods mest sexy hareskår og er vokst opp i en misjonærfamilie. Derfor ble han født i Puerto Rico da familien var på rekrutteringstokt i Latin Amerika.

Da han var 19 fant han skuespillerbroren River døende av en overdose. Desperat ringte han ambulansen. Samtalen ble tatt opp på bånd og kringkastet på radio og TV.

Siden den gangen har han hatt et elendig forhold til pressen.

På jakt etter lykken i Hoolywood skiftet familien navn fra Bottom til Phoenix. Akkurat som fuglen steg Joaquin opp fra asken til berømmelsen.

Gjenombruddet kom med ”Gladiator”. Underlig nok liker han ikke å se seg selv på film. Han pleier å snike seg ut på premierene.

- Man får ikke noe ut av å glo på seg selv. Det er skremmende hvis man begynner å nyte det, sier Joaquin Phoenix

Kulturstrøm

 • Kagge Forlag henter Fotland

  Forlaget melder at de har fått en ny redaktør på plass: Maiken Grønning Fotland. Hun kommer fra stillingen som reportasjeleder i Dagbladet Magasinet. Forlaget melder at de har fått inn en redaktør med teft for ideer – og evne til å sette dem ut i livet (NTB).

 • "Ny" Guns N' Roses-video fra 1989

  I 1989 spilte Guns N' Roses inn en musikkvideo til låten «It's So Easy» på nattklubben Cathouse i Los Angeles. Videoen ble aldri sluppet, i stedet ble den liggende i et skap i nesten 30 år. Men nå er den altså å se i en digitalt restaurert versjon på Apple Music, melder Billboard. Slippet av den ukjente musikkvideoen inngår i feiringen av bandets nyutgave av debutalbumet «Appetite for Destruction» fra 1987, skriver TT (NTB).

  Guns N' Roses
 • Sony kjøper EMI

  Japanske Sony kjøper musikkforlaget EMI for drøyt 15 milliarder kroner og sikrer seg dermed rettighetene til noen av verdens mest populære band og artister. I henhold til avtalen verdsettes EMI Music Publishing til drøyt 38 milliarder kroner (NTB).