Normal

George Michael slutter – nesten

George Michael legger opp karrieren – nesten.

George Michael

George Michael legger opp karrieren – nesten. Under søndagens konsert i Earls Court i London annonserte han at det var den første av hans siste store konserter, men antydet at han ikke er ferdig med å synge. Popstjernen kunngjorde at han har skrevet en julesang, som blir gitt ut oppunder julehøytiden.

Foto: JEFF CHRISTENSEN / AP

Under søndagens konsert i Earls Court i London annonserte han at det var den første av hans siste store konserter, men antydet at han ikke er ferdig med å synge, melder BBC.

Ny julesang

Popstjernen kunngjorde at han har skrevet en julesang, som blir gitt ut oppunder julehøytiden.

Michael kom med nyheten under den første av to konserter som er lansert som «Final Two» i Earls Court. Den andre ble holdt mandag, mens den aller siste, som har fått tittelen «Final One», finner sted i Parken i København lørdag 30. august.

Han har turnert i mer enn to år nå med sin 25 Live World-turne, som var hans første turnévirksomhet på 15 år.

Spesielt materiale

I Earls Court fremførte han en blanding av hits og mer spesielt materiale for et trofast publikum som hadde kommet fra både USA, Australia og Mexico for å høre ham.

Han fremførte blant annet en coverversjon av «Feeling Good» som ble gjort kjent av Nina Simone og som Michael har spilt inn til den amerikanske TV-serien «Eli Stone».

Gratis til jul

Han sa at sangen ikke var gitt ut enda, men at fansen kan laste den ned gratis fra 1. juledag. Den blir gitt ut sammen med den nye julesangen han har skrevet.

Ved slutten av konserten takket han fansen for 25 utrolige år, før han la til: «Ser dere neste gang».

Kulturstrøm

 • Ønsker kvensk filmfestival

  Nord-norsk filmsenter ønsker nå å opprette en filmfestival for kvenskspråklige, og da med den kvenske filmregissøren Anstein Mikkelsen i spissen. Målet er å vise filmer med kvensk tematikk til et større publikum.

 • Tilbakegang for papiraviser

  Papiravisene har en tilbakegang på 7,7 prosent sammenlignet med første halvår i fjor, viser tallene fra Mediebedriftenes Landsforening. Ti papiraviser har fått flere lesere, mens 78 aviser har fått færre. Klassekampen har fått flest nye lesere.

  Papiraviser
  Foto: Kristin Granbo / NRK
 • Forhåndssolgt til seks land

  Per Pettersons første roman på seks år, «Menn i min situasjon», er solgt til seks land før den utgis i Norge, skriver Oktober forlag i en pressemelding. Forfatteren slo gjennom internasjonalt med romanen «Ut og stjæle hester» i 2004, som skal bli film.

  Per Petterson
  Foto: Hilde Bruvik / NRK