George Michael narkotatt - igjen

Norgesklare George Michael ble natt til mandag funnet sovende i sin bil, midt i et lyskryss i London.

George Michael under hans "25 Live"-konsert i Madrid 26. september.
Foto: SUSANA VERA / REUTERS

George Michael har hatt mye trøbbel som bilfører den siste tiden.
Foto: TONI ALBIR / AP

 Etter planen skal George Michael gå på scenen i Oslo Spektrum torsdag 19. oktober, under sin turné  som er hans første på 15 år.

Skapte trafikkaos

George Michael skal ha vært svært beruset da politiet fant ham sovende i bilen, og skal ha skapt trafikkaos nordvest i London. De skal også ha beslaglagt en liten mengde cannabis, melder The Sun .

Det var andre trafikanter som slo alarm og meldte om en stillestående bil som hadde stoppet trafikken. Da politiet kom til, fant de George Michaels bil stående sto bom stille foran et trafikklys.

Halvt bevisstløs

- Politimannen som gikk ut, fant George sitte sammensunket i forsetet - halvt bevisstløs. Han ble hjulpet ut av bilen og det ble ringt etter ambulanse ettersom man fryktet for hans helse, sier en kilde til The Sun.

 

Deretter skal Michael ha blitt tatt med til politistasjonen i Colindale for avhør. Der fikk han en siktelse for å ha kjørt bil i ruspåvirkning, men ble senere løslatt mot kausjon.

Fjerde gang

Dette er fjerde gang på åtte måneder at George Michael har problemer bak rattet. Det er også tredje gang han blir funnet sovende i bilen, og i april stakk han også av etter å ha krasjet i tre parkerte biler.

I følge Rune Lem hos Gunnar Eide Concerts skal det imidlertid ikke være noe fare for at konserten i Oslo Spektrum står i fare.

- Dette har jeg ikke hørt noe om, så jeg regner med at alt går som det skal. Jeg ser ingen grunn til panikk, sier Lem til VG Nett.

Kulturstrøm

 • Gigantunderskudd for The Sun

  Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian.

  "Megxit" skriver The Sun på forsiden torsdag.
  Foto: Faksimile The Sun
 • Kjendiser støttet Assange i London

  Musikere og kunstnere var blant hundrevis av demonstranter i London som støttet WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange. Mandag avgjør britisk rett om han utleveres til USA, der han er siktet for spionasje. Også menneskerettighetsgrupper støtter ham.

  Britain Assange Protest
  Foto: Alberto Pezzali / AP