NRK Meny
Normal

Fulltreffer for Tiger

Spillserien til den eminente Tiger Woods har som oftest vært veldig solid, derfor er jeg veldig glad for at spillet ikke bare innfrir de relativt høye forventningene mine, men i tillegg langt på vei overgår dem.

Eksponert fra første sekund

En frisk pust i årets Tiger Woods-versjon er at man ikke lenger trener opp karakteren ved bruk av inntjente poeng. Nå går ferdighetene opp eller ned alt etter hvor god du er til å skyte, sikte og putte fra starten av. Golftalentet ditt blir med andre eksponert fra første sekund.

Se: Video, bilder og fakta om PGA 09

Jeg har veldig få innvendinger til Tiger Woods PGA Tour 09, det er på mange måter et perfekt golfspill. Det kan likevel forekomme en sjelden feil her og der, for eksempel har jeg sett maskinen skyte ballen ut av hullet. Det var ikke et spesielt vakkert syn.

Multiplayerdelen må man bare elske. Det kan være frustrerende å spille med tre andre spillere og se at samtlige slår ballen hundre meter lenger enn deg, men det er selvsagt mulig å jevne ut med en del trening.

Det er få ting å utsette på 09-versjonen, de dårlige momentene drukner uansett i de gode.

Dette ER golf

Grafikken er selvsagt bra, lyd, bilde, spillbarhet - dette føles som golf! Det kan ikke forklares bedre.

Hvis du liker sportsspill må du ha det, liker du golfspill må du ha det, liker du gode multiplayerspill må du ha det, og hvis du har lyst til å ha en spillsamling med de beste spillene - hører Tiger Woods PGA Tour 09 absolutt hjemme i samlingen.

Etter denne anmeldelsen er jeg ikke bare en spillentusiast, men også en nyfrelst golfer.

Tiger Woods PGA Tour 09 er ute til Xbox 360, PS2, PSP, PS3 og Wii