Full forvirring rundt ny «Beetlejuice»-film

Ryktene om en oppfølgerfilm har versert lenge, og fredag så det lenge ut som filmfansens ønsker var oppfylt. Det viser seg ikke helt å stemme.

Beetlejuice

KLASSIKER: Fredag formiddag kom ryktene om at regissør Tim Burton bekreftet ryktene om en ny «Beetlejuice»-film, med Michael Keaton i rollen som spøkelset Beetlejuice.

Foto: Warner Bros / NTB Tema

Komedien «Beetlejuice» hadde premiere i 1988 med blant annet Michael Keaton, Winona Ryder, Geena Davis og Alec Baldwin på rollelisten.

Filmen ble en stor suksess for regissør Tim Burton, og fredag skrev ShowbizSpy at han endelig bekreftet ryktene om en oppfølger. Men den gang ei.

Michael Keaton

SUKSESS: Michael Keaton har spilt i en rekke kjente filmer de siste årene. Blant annet «Birdman» og «Spotlight».

Foto: ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / Afp

– Alt er klart og filmen har blitt godkjent av Warner Bros. Vi har snakket med skuespillerne vi ønsket i filmen og de er alle med, blant annet Winona og Michael. Manuset er klart, så alt vi trenger er å planlegge innspilling, sier Burton ifølge nettstedet.

Noen timer kom kontrameldingen fra MTV; Burtons egne representanter skal i en uttalelse hevde at filmen ikke er i utvikling og at regissøren ikke kom med sitatene ShowbizSpy hevdet.

Rykteflom

Det har lenge ligget i kortene at planene om en oppfølger var i gang, og rykter om en oppfølgerfilm har versert lenge.

I desember 2014 sa blant annet Burton til IGN at det viktigste var å få med den originale rollelisten.

– Det er bare én Beetlejuice, og det er Michael, sa Burton.

I filmen fra 1988 spilte Michael Keaton rollen som Beetlejuice og Winona Ryder tenåringen Lydia Deetz.

Keaton har opplevd stor suksess de siste årene, ved å spille i filmene «Birdman» og «Spotlight» som vant Oscarprisen for beste film de to siste årene.

Avslørte filmen

I august i fjor bekreftet også Winona Ryder at «Beetlejuice 2» ville bli noe av da hun gjestet talkshowet Late Night med Seth Meyers.

Kulturstrøm

  • Putin vil kontrollere rappmusikk

    President Vladimir Putin meiner rapp er basert på «sex, dop og protestar» og vil kontrollere bruken av rappmusikk blant russarar. Han ytra ønskjet på eit møte med kulturelle leiarar i St. Petersburg denne veka. Eit forbod er ikkje aktuelt.

  • Nordmann Europas beste filmfotograf

    Martin Otterbeck blei laurdag kveld hedra som Europas beste filmfotograf under European Film Awards (EFA) i Sevilla i Spania. Fotoprisen fikk han for Erik Poppes film «Utøya 22. juli». Det er 31. gang at European Film Awards går av stabelen.