Hopp til innhold

Fru Spurv og Herr Svin på besøk

Lever du tett på naturen må du være villig til å dele. Se video!

Herr Villsvin og fru Spurv på besøk hos Eira-familien
Foto: NRK

Vi har godt over 300 timer med opptak av livet til Junnan og resten av Eira-familien.

Bare litt over fem timer får plass i TV-serien Reinlykke. Med andre ord sitter vi på mange godbiter vi kan legge ut her.

Herr Svin

Klipp nummer en er fra Junnans bolig utenfor Kautokeino. En villsvinsfamilie har rømt fra nabogården og bestemt seg for å utforske nabolaget.

Men Junnan er ikke så veldig begeistret for det uanmeldte besøket, særlig fordi reinen utenfor huset er livredde for villsvin..

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

 

Fru Spurv

Klipp nummer to er fra Eira-familiens sommerboplass ute ved Kvænangen i Nord-Troms. Hit kommer de hver sommer for å slappe av mens reinen tar for seg av sommerbeitet like ved.

Forrige gang Junnan var her hang han fra seg lua utenfor huset. Det har en annen familie oppdaget, og flyttet inn.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)