Til fire personer trenger du:
4 egg
200 g babyasparges
200 g babypurreløk
200 g babygulrot
200 g babysquash
200 g babyfennikel
150 g aspargesbønner
8 stk reddiker
2 stk lime
2 stk sitron
150 g geitost
1 potte kjørvel
½ potte bladpersille
1 dl ekstra virgin olivenolje
ca 1 dl eddik
Slik gjør du:
Kok opp 1 liter vann og smak til med eddik slik at det smaker litt surt. Rør rundt i vannet med en visp. Knekk egget i en kopp og hell egget nedi vannet mens du rører. Kok i ca 2 min, til det fremdeles har en rå kjerne.
Kutt alle grønnsakene i ønsket fasong. Kok individuelt i saltet vann til de er møre. Avkjøl grønnsakene i isvann og tørk dem deretter på et klede. Ta alle grønnsakene i en bolle og mariner med sitronsaft, limesaft, olivenolje, salt og pepper.
Anrett på en fin tallerken sammen med kjørvel, bladpersille og romtemperert geitost.