Hopp til innhold

Frankrikes førstedame i Hollywood-film

Kona til Frankrikes president Nicolas Sakozy, Carla Bruni, fikk sin filmdebut sammen med Hollywood-stjernen Owen Wilson i en Woody Allen-film som skytes i Paris.

Woody Allen og Carla Bruni

Opptakene til Woody Allens film 'Midnight in Paris' varte flere timer i en liten butikk i Paris.

Foto: MIGUEL MEDINA / Afp

Woody Allen ønsket henne velkommen før opptakene, som varte i flere timer i en liten kolonialbutikk i femte arrondisement.

Gata var avsperret, og livvakter holdt seg på diskret avstand mens forbipasserende samlet seg for å se på.

Romantisk komedie

Skytingen av filmen begynte tidligere denne måneden. Det dreier seg om en romantisk komedie om et par som får sitt liv forandret av en reise til Paris.

Andre som medvirker, er den franske skuespilleren Marion Coutillard og amerikanerne Rachel McAdams og Kathy Bates.

– Ingen skuespiller

Da det ble kjent at Bruni skulle stille opp for Woody Allen i hans neste film, sa hun at dette var noe hun bare måtte si ja til .

– Jeg er ikke noen skuespiller i det hele tatt. Det er mulig jeg kommer til å være helt håpløs, men jeg kan ikke gå glipp av en sjanse som dette. Når jeg blir bestemor, så vil jeg være i stand til å si at jeg spilte inn en film med Woody Allen, sa hun da.

Den 42-årige italienskfødte presidentfruen som tidligere jobbet som modell, jobber fortsatt som musiker etter at hun giftet seg med Sarkozy. Hun gav ut sitt tredje album i 2008.

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)