NRK Meny
Normal

Podkast

Her er siden for deg som enten er podkastoman, eller bare interessert i å laste ned ditt favoritthørespill.

iPod
Foto: JUSTIN SULLIVAN / AFP

Radioteatret sitter på mange skatter etter å ha laget sendinger siden 1926. Det eldste stykket som er oppbevart er fra 1937! Til nå har Lov om opphavsrett gjort at vi ikke kan legge ut stykker som er nyere enn 50 år, men det har ikke hindret antallet nedlastninger.

Da vi for et par år siden podkastet ni Ibsen-produksjoner fra 1950-tallet, ble det på få dager nedlastet 167 000 filer. I januar prøvde vi oss igjen, denne gang med fire hørespill –sendinger av andre forfattere. Det førte til 42 659 nedlastinger. Det betyr at tilbud fra Radioteatret er av de mest nedlastede fra NRK P2, på lik linje med den populære podkast-objektet "Verdt å vite".

Til høsten skal du ikke se bort i fra at vi også har video podkast å tilby!

Kulturstrøm

  • Jakob Oftebro spiller Peer Gynt

    Det er nå endelig klart at Jakob Oftebro skal spille Peer Gynt på Gålå i august. Oftebro ble brannskadet under filminnspilling og det var usikkert om han kunne spille på Gålå. – Jeg gleder meg til å stå på scenen på Gålå med pappa og alle aktørene en gang til, sier Jakob Oftebro i en pressemelding.

  • Westworld podcast episode 9

    I ukas Westworld-episode «Vanishing Point» merker vi at det blåser opp til en blodig finale-episode! Tidslinjene møtes, planer avsløres og familieforbindelsene settes virkelig på prøve. Hør Filmpolitiets podcast her.

    Laster Instagram-innhold