NRK Meny
Normal

Fortsatt ung og kontroversiell

Folket har talt: Madonna ser yngre ut enn hun er. Torsdag spilte hun i Danmark.

Madonna i Horsens, Danmark 2006
Foto: RAVN MARTIN / AP

Alt om Madonna!

Leserne av magasinet In Touch mener 48 år gamle Madonna holder seg uforskammet godt. Stjernen, som for tiden er på turné og som spilte i Danmark torsdag kveld, iført tettsittende kostymer, får tommelen opp i en ny spørreundersøkelse som handler om alder.

Ser yngre ut

Dama, som ble 48 år 16. august og som ofte refereres til som popens dronning, ser mye yngre ut enn hun faktisk er, mener leserne.

56 prosent mener Madonna ser seks år yngre ut enn sin alder, mens 37 prosent av leserne mener hun ser ut som om hun aldersmessig befinner seg sent i 30-årene. Bare sju prosent mener sangeren ser så gammel ut som hun faktisk er.

Den ungdommelige sangeren vant også en kåring MTV gjorde nylig, som handlet om hvilken musikkvideo som har skapt mest liv og røre. MTV-seerne var ikke i tvil - de stemte fram Madonnas «Like a Prayer» fra 1989. I videoen møter vi en lettkledd Madonna som trer inn i en kirke. Her kysser hun en sort mann - som opptrer i rollen som Jesus.

Ertet religiøse

Videoen ertet i sin tid på seg både kristne og katolikker, og mange religiøse fordømte videoen og kalte Madonna blasfemisk.

Ved siden av sitt ungdommelige utseende, evner hun fortsatt å sette sinn i kok. Under sin pågående Europaturné har hun fått voldsomme reaksjoner - blant annet fra Vatikanet - for at hun lar seg liksomkorsfeste på scenen.

(NTB)

Kulturstrøm