Finn du dovendyret?

Eg har laga ny nettsak om dovendyret. Skal du finne saka må du bruke Google.

Solveig besøker dovendyret i Kristiansand dyrepark

TO TRØTTE TYPER: Solveig og dovendyret i Kristiansand dyrepark

Foto: NRK

Video: Se Solveig lære hvordan man kommer høyt på søkelista til Google

Eg har brukt tipsa eg lærde av Magnus, og skrive ny artikkel. Det er lurt å lenke til kvarandre sine sider. Magnus har lenka til min artikkel om dovendyret. Så for å hjelpe Magnus til å komme høgt på søkelista til Google, lenker eg til Magnus Lie Hetland si fantastiske heimeside her.

Vil du lese artikkelen min, må du google "dovendyr" og sjå om du finn meg!

Tips: Artikkelen heiter "Det fantastiske dovendyret" :)

Les og: Tips til smarte nettsøk

Solveig og Magnus

OPPLÆRING: Magnus Lie Hetland vet mye om søking på Internett, og Solveig lærer mange nyttige søketips.

Foto: NRK

Kulturstrøm

 • Journalister angrepet i Kina

  - Over helga har et innlegg i sosiale medier, fra en del av Det kinesiske kommunistpartiet, oppfordret borgere til å poste informasjon om hvor BBC-medarbeidere som dekket flommene i Henan-provinsen befant seg, skriver BBC News' presseteam på Twitter.

  BBC forteller at journalister fra andre medehus har blitt konfrontert av en «sint folkemengde» på jakt etter BBCs medarbeidere.

  - Den kinesiske regjering må umiddelbart handle for å stanse disse angrepene, som fortsetter å sette utenlandske journalister i fare, skriver BBC.

  BBC News Press Team
  Foto: Utklipp fra Twitter
 • Pink hyller strandhåndballjentene

  Den amerikanske artisten Pink skriver på Twitter at hun er stolt av det norske kvinnelaget i strandhåndball, som har protestert mot trusepåbudet under konkurransene. Hun mener at det internasjonale håndballforbundet bør bøtelegges for sexisme, og tilbyr seg å betale den ilagte boten.

  Pink skriver om norsk strandhåndball på Twitter
  Foto: Skjermdump fra Twitter
 • Britney Spears foreslår ny verge

  Ifølge kjendis-nettstedet TMZ har sangeren og pop-ikonet Britney Spears og hennes nye advokat Matt Rosengart mandag levert rettsdokumenter med forslag til hvem de vil skal ta over vergemålet etter hennes far. De skriver at det er den autoriserte regnskapsføreren Jason Rubin som nå foreslås som Spears’ nye verge.

Flere kulturnyheter