Hopp til innhold

Filmstudio vil ha Shrek tilbake

«Shrek»-filmserien skal bringes tilbake til det store kinolerretet, melder Deadline. Det er nå seks år siden forrige film. NBC Universal kjøpte nylig DreamWorks og med det rettighetene til den grønne helten. Chris Meledandri fra Illumination Entertainment har hatt stor suksess med «Grusomme meg»-filmene. Han skal bistå filmselskapet med å finne ut hvordan de kan gjenopplive «Shrek»-serien.

Esel og Shrek i "Shrek den tredje".
Foto: Photo Credit: DreamWorks Animation LLC

Kulturstrøm

 • Netflix fortsetter satsningen i Norge i 2024

  Siden 2019 har Netflix hatt filmen «Troll», som ble strømmetjenestens mest sette ikke-engelske-film.

  I 2024 venter flere produksjoner som blant annet filmene «Lakseøya» og «Midtsommarnatt». Filmen «Snøsøsteren», basert på boken med samme navn, samt dramaserien «La Palma» er også ventet.

 • GTA-traileren er sluppet

  En av de mest etterlengtede spill-trailerne på lenge er sluppet. Den gir et glimt av hvordan det blir når GTA kommer tilbake til Vice City.

  Traileren til GTA VI viser en kvinnelig og en mannlig hovedperson – Lucia og Jason – og utspiller seg i og rundt Vice City. Det er spilluniversets svar på Miami.

  Ut fra traileren å dømme fortsetter GTA-serien i samme spor, med raske biler, våpen og muligheten for en kriminell løpebane. Sosiale medier er også viet stor plass i traileren.

  GTA – eller Grand Theft Auto – er en av de mest innbringende spillseriene noensinne. Forrige spill i rekken, GTA V, kom i 2013 og er en av tidenes største suksesser.

  (NTB)