NRK Meny
Normal

Filmstjerner og O.J. på besøk

1. februar hadde den kritikerroste filmen "Lønsj" premiere hvor Pia Tjelta og Aksel Hennie spiller to av hovedrollene. Begge stilte i fredagens Grosvold.

Aksel Hennie som Christer i "Lønsj".
Foto: John Andreas Andersen / 4 1/2 / John Andreas Andersen, Photo: Jo

Se sendingen i nett-TV!

Otto med nytt show

Otto Jespersen
Foto: Falch, Knut / SCANPIX

"Redd mann roper" er tittelen på Otto Jespersens nye show på Latter i Oslo, og her får publikum muligheten til å bli kjent med noen nye figurer i OJs etterhvert så rikholdige univers. Det går rykter om en figur som har skiftet kjønn og en interiørdesigner, men det vil også bli gjensyn med den litt tafatte Birger. Og hvordan er egentlig Otto til å synge?

Doktorgrad i bursdagsselskap

Erika Ravne Scott har tatt doktorgraden i noe vi alle har et forhold til, enten som arrangør eller deltaker; nemlig bursdagsselskaper. For de små deltakerne er dette ett av årets desiderte høydepunkter, men hvordan er det egentlig for foreldrene? Kan de arrangere en slik fest akkurat på den måten de vil, eller er ritualene og sedvanene så tunge at de legger sterke bånd på hvordan dette forventes å foregå? Og har skikk og bruk innen fødselsdagsfeiringen forandret seg med årene?

Børge Brende (H) i nettmøte
Foto: Tore Meek / NRK

Travel mann stikker innom

Børge Brende har fått ny jobb som direktør for World Economic Forum, og der er visstnok arbeidstempoet et helt annet enn det er på Stortinget og i Høyres Hus. Allikevel har han tatt seg tid til å komme i studio for å snakke om sitt aller første Davosbesøk blant annet.

 Lønsj

De har etterhvert tatt steget blant den ypperste eliten av norske filmskuespillere, Pia Tjelta og Aksel Hennie. Nå er de altså klare med en ny film, "Lønsj", som har premiere fredag 1. februar. Og ifølge kritikerkorpset er det bare å glede seg til den.

Flere kulturnyheter