NRK Meny
Normal

Filmdebut for Märtha Louise?

Märtha Louise kan nå gjøre sin filmdebut. Hun er nemlig tilbudt å gjøre den norske fortellerstemmen på filmen "Reven og barnet".

Reven og barnet

Naturbildene er et viktig element i Luc Jacquets nye film.

Foto: Bonne Pioche

Prinsesse Märtha Louise.

Märtha Louise kan bli å høre i ny film fra fransk suksessregissør.

Foto: Marit Hommedal / Scanpix

Familiefilmen "Reven og barnet" ("Le Renard et l´enfant") er den nye filmen til Luc Jacquet, mannen bak dokumentarfilmsuksessen "Pingvinenes marsj".

Det er tidsskriftet Film & Kino som melder at Märtha Louise har blitt spurt om å bidra med sin stemme. Hun har hatt stor suksess med sin eventyrbok og vil garantert kunne løfte interessen for filmen også i Norge.

God mottakelse

"Reven og barnet" er i ferd med å bli en enda større suksess i Frankrike enn "Pingvinenes marsj" som gjorde Luc Jacquet til Oscarvinner.

Så langt er filmen sett av tre millioner i Frankrike og er ute i 700 kopier.

"Reven og barnet" er en blanding av en dokumentarfilm og en eventyrfortelling om en ung jente og hennes vennskap med en rev.

 

Kulturstrøm

 • Barnebokuke på NRK

  NRK feirer barnebøker sammen med lyttere, lesere og seere i NRK RADIO, NRK TV, NRK.no og på Instagram-kontoen NRK BOK denne uka:

  Laster Instagram-innhold
 • Kurs for de beste blåserne i Risør

  Trompetisten Tine Ting Helseth skal sammen med Risør kammermusikkfest lage et helårlig talentprogram for de største talentene på blåseinstrumenter. De første deltakerne starter under årets kammermusikkfest.

  Tine Thing Helseth
  Foto: Kari Nygard Tvilde / NRK

Flere kulturnyheter