Filmdebut for Märtha Louise?

Märtha Louise kan nå gjøre sin filmdebut. Hun er nemlig tilbudt å gjøre den norske fortellerstemmen på filmen "Reven og barnet".

Reven og barnet

Naturbildene er et viktig element i Luc Jacquets nye film.

Foto: Bonne Pioche

Prinsesse Märtha Louise.

Märtha Louise kan bli å høre i ny film fra fransk suksessregissør.

Foto: Marit Hommedal / Scanpix

Familiefilmen "Reven og barnet" ("Le Renard et l´enfant") er den nye filmen til Luc Jacquet, mannen bak dokumentarfilmsuksessen "Pingvinenes marsj".

Det er tidsskriftet Film & Kino som melder at Märtha Louise har blitt spurt om å bidra med sin stemme. Hun har hatt stor suksess med sin eventyrbok og vil garantert kunne løfte interessen for filmen også i Norge.

God mottakelse

"Reven og barnet" er i ferd med å bli en enda større suksess i Frankrike enn "Pingvinenes marsj" som gjorde Luc Jacquet til Oscarvinner.

Så langt er filmen sett av tre millioner i Frankrike og er ute i 700 kopier.

"Reven og barnet" er en blanding av en dokumentarfilm og en eventyrfortelling om en ung jente og hennes vennskap med en rev.

 

Kulturstrøm

  • Victoria Beckham med motetap

    Motemerket Victoria Beckham held fram med å gå i minus, skriv BBC. Sidan 2013 har selskapet ikkje klart å tene inn utgiftene. Victoria Beckham blei kjend gjennom gruppa Spice Girls og har sidan skapt seg ein karriere som klesdesignar. Ho blei æra med utmerkinga Order of The British Empire i 2017 for sin innsats for britisk motebransje. Motemerket fekk nyleg inn ein ny investor og vil no kutte kostnadar, ifølgje BBC.

    Victoria Beckham
    Foto: Ian West / NTB Tema