Video Birger Vestmo om TV-sendinga
Foto: Nyhetsspiller

Film- og serieanmeldelser

 • Rockehistorisk godbit

  Historien om hvordan Leonard Cohen og den norske småbarnsmoren Marianne Ihlen forelsket seg på en gresk øy på 60-tallet, er en vakker og vemodig kjærlighetsballade, mener NRKs Filmpolitiet om filmen «Marianne & Leonard – Words of Love». Terningkast 4.

  Marianne & Leonard
  Foto: Selmer Media
Hva ville du gjort kvelden før du kanskje skal dø? Det er store temaer som diskuteres i Game of Thrones-podkasten denne uken. 
Det aldri vært triveligere i Winterfell, og vi elsker det! Vi diskuterer episoden, deler ut shame og drage-egg og tipper på hvem som stryker med i neste episode. 
I tillegg får du høre fra selveste Ser Brienne of Tarth, Night of the Seven Kingdoms, eller Gwendoline Christie som hun også kalles, om hva rollen har betydd for henne og om hva som var det beste med Game of Thrones for henne. (86 min).
Skuespilleren og komikeren Vidar Magnussen spiller bisarr politietterforsker i TV-serien Magnus.

Kulturstrøm

 • Atwood og Evaristo vant Booker-pris

  Margaret Atwood og Bernardine Evaristo har vunnet den prestisjefulle Booker-prisen for bøkene «The Testaments» og «Girl, Woman, Other». Atwood blir den andre kvinnen i historien til å vinne Booker-prisen to ganger, ifølge nyhetsbyrået AFP.

 • A-ha kommer til Stavanger

  A-ha utvider verdensturneen sin og kommer til Stavanger og DNB Arena 24. november 2020. Bandet, som er blant norsk musikks aller største internasjonale suksesser, spiller også i Bodø, Trondheim og Oslo på samme turné.

  a-ha
  Foto: FABRIZIO BENSCH / Reuters