Video Birger Vestmo om TV-sendinga
Foto: Nyhetsspiller

Film- og serieanmeldelser

 • Pjusker med lattermusklene

  «Kjæledyrenes hemmelige liv 2» er morsommere i enkelscenene enn som helthet, mener Filmpolitiet. Men med Jay Z på soundtracket, en glefsende ulvejakt i Central Park og deilig lydlagte hårballbrekningner er dette en humørfylt og fartsfylt kinohyllest av kjæledyrenes beste, og verste, sider. Terningkast 4 fra Sigurd Vik. Les hele anmeldelsen.

  Kjæledyrenes hemmelige liv 2
  Foto: United International Pictures
Hva ville du gjort kvelden før du kanskje skal dø? Det er store temaer som diskuteres i Game of Thrones-podkasten denne uken. 
Det aldri vært triveligere i Winterfell, og vi elsker det! Vi diskuterer episoden, deler ut shame og drage-egg og tipper på hvem som stryker med i neste episode. 
I tillegg får du høre fra selveste Ser Brienne of Tarth, Night of the Seven Kingdoms, eller Gwendoline Christie som hun også kalles, om hva rollen har betydd for henne og om hva som var det beste med Game of Thrones for henne. (86 min).
Skuespilleren og komikeren Vidar Magnussen spiller bisarr politietterforsker i TV-serien Magnus.

Kulturstrøm

 • Max Wright er død

  Den amerikanske skuespilleren Max Wright er død. 75-åringen døde i sitt hjem i California tirsdag etter lang tids kreftsykdom, melder TMZ. Wright huskes nok best for rollen som familiefaren Willie Tanner i sitcomserien «Alf» som ble sendt på NBC.

 • Slutt på moms på e-bøker

  Regjeringen fjerner momsen på e-bøker og strømmetjenester fra 1. juli. Detter fører i følge kulturminister Trine Skei Grande til at norske e-bøker blir mer konkurransedyktige mot engelske e-bøker.

 • Netflix mister «The Office»

  Fram til 2013 ble serien vist på gamlemåten i beste sendetid på NBC. Så overtok Netflix rettighetene og har gjort «The Office»s 208 episoder til tidenes mest sette på strømmekanaler. Nå har NBC vunnet tilbake anbudet på serien og starter sin egen strømmekanal for serien i 2021. Rettighetene koster NBC 850 millioner kroner i året, skriver Los Angeles Times.

  The Office
  Foto: Danny Moloshok / Reuters