Fikk Bieber-billett av Marion Ravn

15 år gamle Tonje Levie Bendiksen fikk sitt livs overraskelse da Marion Ravn ringte henne lørdag kveld.

Tonje Levie Bendiksen fikk sitt livs overraskelse da Marion Ravn ringte og ga henne billett til Justin Bieber-konsert.

Justin Bieber-fan Tonje Levie Bendiksen fra Harstad hadde slått av alle Facebook-varsler, sluttet å lese aviser og unngått TV for ikke å bli påminnet at hennes store idol kommer til Norge uten at hun får sett ham. Men så snudde alt.

– Det har vært den sykeste uka på lenge, forteller Bendiksen til NRK.no.

Forrige uke ble hun oppringt av Lindmo-redaksjonen i NRK og invitert til Oslo for å snakke om sitt store idol, Justin Bieber. Lørdag var hun tilbake hjemme i Harstad og satt og fulgte sendingen på TV.

– Det var da det slo meg. «Du kommer ikke til å få sett Justin Bieber, Tonje», sa jeg til meg selv. Det kommer ikke til å skje noe magisk og løse seg i siste liten. Det var først da det virkelig gikk opp for meg og jeg ble forferdelig lei meg.

Foreldre solgte billetten

Tonje Levie Bendiksen

Tonje fikk en noe overraskende telefon fra Marion Ravn lørdag kveld.

Foto: Privat

Skolen til Tonje arrangerer nemlig tentamen denne uken. Tonje kjøpte Bieber-billetter allerede i sommer, men da foreldrene hennes oppdaget tidspunktet for konserten, bestemte de at skole kommer i første rekke og solgte billetten, til tross for voldsomme protester fra Tonje.

Da det siden viste seg at flere andre venninner får dra – og at det ville vært mulig å kombinere konsert og tentamen, var fortvilelsen komplett.

Men lørdag kom vendepunktet. Lindmo hadde akkurat gått på TV, og Tonje fikk en rekke sympatimeldinger fra andre Bieber-fans som syntes synd på henne. Så ringte telefonen. I andre enden var Marion Ravn.

– Hun sa «hei, vi møttes i Lindmo i går, husker du meg», ler Tonje.

Ravn syntes også synd på 15-åringen og bestemte seg på egen hånd for å prøve å hjelpe jenta. Da hun lørdag kveld ringte og fortalte at hun hadde klart å skaffe en billett til Tonje, ble det nesten litt for mye av det gode for Harstadjenta.

– Jeg datt på knærne og begynte å gråte. Jeg ble så overveldet og glad. Det var så ironisk, for bare sekunder før hadde jeg fortalt meg selv at alle sjanser var ute.

VIDEO: Se hvordan det gikk da Tonje fikk telefon fra Marion Ravn øverst i artikkelen.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Tiril Amalie Johansen, Marion Ravn og Tonje Levie Bendiksen

Tiril Amalie Johansen, Marion Ravn og Tonje Levie Bendiksen var alle gjester i lørdagens Lindmo der de snakket om popstjernehysteri og idoldyrking.

Foto: Julia Naglestad / NRK

Marion: – Husker hvordan det var

Marion Ravn sier til NRK.no at hun fikk så vondt av Tonje da de møttes under TV-opptakene fredag at hun bare måtte prøve å få til noe.

– Jeg husker så godt hvordan det var da jeg selv var tenåring og elsket et band. Tonje var oppriktig lei seg for at hun ikke hadde billett.

Etter opptaket begynte popstjernen dermed å ringe rundt for å se om hun kunne klare å oppdrive en billett.

– Jeg turte ikke si noe da i tilfelle det ikke gikk. Men det var utrolig gøy å ringe henne på lørdag. Tenk å kunne gjøre noen så glad. Det tror jeg aldri jeg har fått til før, ler Ravn.

Vanskelig å sove

Nå er 15-åringen i gang med å forberede Oslo-tur.

– Jeg er så utrolig glad. Lørdag kveld gikk jeg inn på nett og leste alle artikler jeg fant om Bieber-konserten. Nå ser jeg på alt, i stedet for å slå alt av, slik jeg gjorde forrige uke.

Kofferten pakket hun allerede lørdag kveld, nå er Tonje klar for en opplevelse for livet.

– Jeg var i Oslo da Justin Bieber spilte der sist, og det var den beste dagen i livet mitt. Dette kommer sikkert til å bli like bra, jeg gleder meg helt enormt, forteller hun.

I dag er det forberedelsesdag på skolen før morgendagens tentamen, og Tonje innrømmer at det er litt vanskelig å konsentrere seg. Det tok noen ekstra timer før ungjenta sovnet i går.

På nett strømmer gratulasjonene på fra andre Bieber-fans.

– Det er veldig mange som er glade på mine vegne, og det er kjempehyggelig. Dette blir den beste uka noensinne, jubler Tonje.

Se innslaget med Marion Ravn, Tonje Levie Bendiksen og venninnen Tiril Amalie Johansen i lørdagens Lindmo her:

Opptak fra Lindmo med Tonje (Justin Bieber-fans) og Marion Ravn.

En belieber forteller på Lindmo

Kulturstrøm

  • Trump saksøker New York Times

    President Donald Trump saksøker New York Times for med overlegg å ha publisert det han mener er falske anklager mot ham i mars i fjor, melder Reuters. Avisen skrev om påståtte forbindelser mellom presidentens valgkampteam og russiske myndigheter.

  • Fullførte sin avdøde venns film

    Sturla Brandth Grøvlen tok over den dokumentariske kunstfilmen «Last and First Men». Filmen vises i sideprogrammet Berlinale Special, under Filmfestivalen i Berlin. – For meg er det en veldig emosjonell opplevelse, sier han til Filmpolitiet.

    Sturla Brandth Grøvlen
    Foto: Jon Olav Nesvold / Jon Olav Nesvold