Fikk «The Boss» på forlovelsesbilde

Et heldig par fikk selveste Bruce «The Boss» Springsteen med seg på sine forlovelsesbilder.

Det heldige paret Ed Dwyer og Jennifer Smith som fikk med Bruce Springsteen på forlovelsesbilder

Det heldige paret Ed Dwyer og Jennifer Smith som fikk med Bruce Springsteen på sine forlovelsesbilder.

Foto: Faksimile: the Asbury Park Press

Bruce Springsteen er kjent som en folkelig og omgjengelig artist som ikke er redd for å omgås «vanlige» mennesker. Noe et heldig par i New Jersey fikk bevis for forleden.

Dukket plutselig opp

Bruce Springsteen

Bruce Springsteen er ikke redd for å ta kontakt med «vanlige» folk.

Foto: Hommedal .Marit / SCANPIX

Det lykkelige paret Ed Dwyer og Jennifer Smith holdt på å ta bilder i forbindelse med sin forlovelse, da den berømte musikeren plutselig dukket opp.

Dwyer og Smith er tydeligvis musikkinteressert og hadde med seg en gitar som skulle med på bildene. Og mens de gikk nedover gata der bildene skulle tas ropte plutselig en berømt stemme:

- Play that box!

Ed gjorde det som ville falt naturlig for de fleste og ga gitaren til «The Boss».

- Helt naturlig

- Jeg antar, om du er en gruppe med mennesker, og en av dem er Bruce, så er det han som bør ha gitaren, sa Dwyer til lokalavisa the Asbury Park Press.

Parets forlovelsesfotograf fikk dermed tatt noen bilder av paret sammen med Springsteen som spilte på gitaren.

- Alt skjedde helt naturlig, det var ingenting som var konstruert og det var noen fantastiske øyeblikk, sa Dwyer videre om hendelsen der Springsteen ble sittende sammen med paret, med sine bare føtter, på en benk.

Kulturstrøm

  • Gjenåpner Iraks største kirke

    IS-krigere herjet stort med Iraks største kirke. Alle kristusfigurene ble halshugget. Heller ikke jomfru Maria fikk være i fred. Sporene etter tusenvis av år med kristen kulturarv skulle utslettes. I dag åpnes kirken for pave Frans.

  • Rå og vond ung virkelighet

    Russetid, press, en ulovlig sexvideo, drømmer og vennskap i grus – den nye Viaplay-serien «Delete Me», er en hard skildring av ung virkelighet. En virkelighet som nok kan være reell for mange. Terningkast 4.

    Thea Sofie Loch Næss i serien "Delete me". Prtrett av jente med kort hår, åpen munn, blå øyne - hele ansiktet er dekket av ordet "nuller" gjentatte ganger
    Foto: Viaplay