Hopp til innhold

Fikk «The Boss» på forlovelsesbilde

Et heldig par fikk selveste Bruce «The Boss» Springsteen med seg på sine forlovelsesbilder.

Det heldige paret Ed Dwyer og Jennifer Smith som fikk med Bruce Springsteen på forlovelsesbilder

Det heldige paret Ed Dwyer og Jennifer Smith som fikk med Bruce Springsteen på sine forlovelsesbilder.

Foto: Faksimile: the Asbury Park Press

Bruce Springsteen er kjent som en folkelig og omgjengelig artist som ikke er redd for å omgås «vanlige» mennesker. Noe et heldig par i New Jersey fikk bevis for forleden.

Dukket plutselig opp

Bruce Springsteen

Bruce Springsteen er ikke redd for å ta kontakt med «vanlige» folk.

Foto: Hommedal .Marit / SCANPIX

Det lykkelige paret Ed Dwyer og Jennifer Smith holdt på å ta bilder i forbindelse med sin forlovelse, da den berømte musikeren plutselig dukket opp.

Dwyer og Smith er tydeligvis musikkinteressert og hadde med seg en gitar som skulle med på bildene. Og mens de gikk nedover gata der bildene skulle tas ropte plutselig en berømt stemme:

- Play that box!

Ed gjorde det som ville falt naturlig for de fleste og ga gitaren til «The Boss».

- Helt naturlig

- Jeg antar, om du er en gruppe med mennesker, og en av dem er Bruce, så er det han som bør ha gitaren, sa Dwyer til lokalavisa the Asbury Park Press.

Parets forlovelsesfotograf fikk dermed tatt noen bilder av paret sammen med Springsteen som spilte på gitaren.

- Alt skjedde helt naturlig, det var ingenting som var konstruert og det var noen fantastiske øyeblikk, sa Dwyer videre om hendelsen der Springsteen ble sittende sammen med paret, med sine bare føtter, på en benk.

Kulturstrøm

  • Gyldendalprisen til Hanne Ørstavik

    «En av Norges mest markante og særpregede forfattere», heter det om vinneren av Gyldendalprisen for 2023, Hanne Ørstavik.

    Dermed kan Ørstavik føye enda en gjev litterær pris til en liste som fra før av omfatter Brageprisen, Sultprisen, P2-lytternes romanpris, Amalie Skram-prisen, Oktoberprisen, Doblougprisen og Aschehougprisen.

    Gyldendalprisen er på hele en halv million kroner og deles ut annethvert år til «et særlig betydelig forfatterskap uavhengig av hvilket forlag forfatteren er tilknyttet».

    Hanne Ørstavik utgir bøkene sine på Oktober forlag, har skrevet til sammen 14 romaner, senest fjorårets «Bli hos meg», og er oversatt til 30 språk.

    Hanne Ørstavik, Gyldendalprisen
    Foto: Forlaget Oktober