Ferrari California

Her er italienernes nyeste leketøy for de med mye penger på bok.

Ferrari California
Foto: Ferrari

Linjene er fra Pininfarina, og California blir Ferraris innstegs Grand Tourer. Den blir plassert under 599 Barchetta i modellprogrammet.

Med aluminiumstaket stuet vekk, i det neppe veldig romslige bagasjerommet, har den heldige eieren en perfekt plassering for å nyte lyden av en herlig italiensk V8er på 4,3 liter.

454 hester koblet til en 7-trinnskasse med dobbeltkløtsj gir en 0-100-tid på under 4 sekunder. Og det bør jo være kjapt nok for de som ønsker en rufsete hårsveis.

Så, da er det bare å begynne å tippe Lotto.

Ferrari California
Foto: Ferrari
Ferrari California
Foto: Ferrari

Kulturstrøm

 • R. Kelly-kausjon på 1 million dollar

  Den amerikanske R&B-artisten R. Kelly meldte seg for politiet i Chicago fredag kveld. Han er tiltalt for ti tilfeller av grove seksuelle overgrep mot fire ofre i alderen 13 til 17 år. Nå er kausjonen satt til 1 million dollar, melder AFP.

  Singer Robert Kelly, known as R. Kelly, appears in a booking photo provided by the Chicago Police Department in Chicago
  Foto: Handout / Reuters
 • Ung jazz ut til folket

  Trondheimstrioen «I LIKE TO SLEEP» ble kåret til Årets unge jazzmusikere i 2018. Bandet har potensial til å bli stilskapende innen norsk jazz, mente juryen. Premien er en turné til ti jazzklubber Norge rundt, til Nasjonal Jazzscene i Oslo og Bodø Jazz Open. Du kan lese mer om bandet og hvilke steder som får besøk på Norsk jazzforum.

  I LIKE TO SLEEP
  Foto: Juliane Schütz / Norsk Jazzforum