NRK Meny
Normal

Ferrari California

Her er italienernes nyeste leketøy for de med mye penger på bok.

Ferrari California
Foto: Ferrari

Linjene er fra Pininfarina, og California blir Ferraris innstegs Grand Tourer. Den blir plassert under 599 Barchetta i modellprogrammet.

Med aluminiumstaket stuet vekk, i det neppe veldig romslige bagasjerommet, har den heldige eieren en perfekt plassering for å nyte lyden av en herlig italiensk V8er på 4,3 liter.

454 hester koblet til en 7-trinnskasse med dobbeltkløtsj gir en 0-100-tid på under 4 sekunder. Og det bør jo være kjapt nok for de som ønsker en rufsete hårsveis.

Så, da er det bare å begynne å tippe Lotto.

Ferrari California
Foto: Ferrari
Ferrari California
Foto: Ferrari

Kulturstrøm

 • Nordic Light er i gang

  Kreativ leiar Morten Krogvold stod for den offisielle opninga av årets Nordic Light-festival i Kristiansund i dag. Fotofestivalen blir arrangert for trettande gang i år og trekker fotografar og fotointeresserte frå heile verda.

  Morten Krogvold
  Foto: Eirik Haukenes / NRK
 • Forsvaret kutter i musikken

  Tirsdag 24. april ble det formelt bestemt hvordan Forsvarets musikk skal se ut i framtida – en framtid som innebærer nedskjæringer på åtte musikerstillinger og fire dirigenter. Kuttene skal settes i verk allerede 1. august, og kommer som en konsekvens av langtidsplanen for Forsvaret, som ble lagt fram i 2016, skriver Musikkultur

  Forsvarets musikk Harstad
  Foto: Nils Mehren