Hopp til innhold

Fant ikke kjærligheten i mørket

De store romansene ser ut til å ha uteblitt fra sjekkeprogrammet «Dating i mørket». Ingen av parene fra første episode har så langt fått sving på kjærlighetslivet.

Video Klipp fra "Dating i mørket"

Ingeborg og Halvor hadde en god tone, men ingen av dem har troen på at det vil bli noe mer.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

I sjekkeserien «Dating i mørket» skal par møte hverandre uten at de kan se hvem det er de er på date med.

Men å date med lyset avskrudd er ikke nødvendvis en god oppskrift for å finne seg en kjæreste. Ingen av parene fra første program har så langt funnet tonene, selv om noen ikke har lukket døra helt for at det kan skje noe i fremtiden.


Caroline
(var på date med Ole Eivind) – Ole-Eivind og jeg har veldig god kontakt i dag, men det har ikke blitt noe mer. Mye av grunnen er at jeg ikke har hatt tid til å satse på kjærligheten, så det er nok derfor det ikke ble noe mellom oss. Men vi hadde en god tone, så jeg ser ikke helt bort fra at vi kan plukke opp tråden en gang i fremtiden når situasjonen min er litt enklere.

Dating i mørket

Caroline og Ole-Eivind har ikke lukket alle muligheter for at noe kan skje mellom dem

Foto: Ole Kaland / NRK

Ole-Eivind (var på date med Caroline)
– Vi ble veldig gode venner, men noe mer har det ikke blitt så langt. Men vi har god kontakt og prater ofte med hverandre på telefon. Caroline er en kjempejente, så jeg syns det er naturlig å holde kontakten med henne. Men vi kjenner hverandre ikke godt nok, så vi er begge enige om at vi bare skal ta det med ro og se hva som skjer. Uansett var det veldig gøy å være med i programmet, så det ble en fin opplevelse jeg kan ta med meg videre.

Ingeborg (var på date med Halvor)
– Vi ble ikke kjærester og det er vanskelig å peke på en konkret grunn til at det ikke skjedde noe mellom oss. Det har kanskje noe med hele settingen å gjøre for det var veldig mye styr med programmet. Dessuten rakk vi aldri å bli spesielt godt kjent. Vi har kontakt i dag, men jeg tviler på at det blir noe mer.

Halvor (var på date med Ingeborg) – Jeg og Ingeborg har en veldig god tone i dag og skal faktisk møtes i morgen for å finne ut av ting. Men jeg tror nok ikke det vil bli noe mer enn et vennskap ut av det. Selve settingen ødela kanskje litt for romantikken, men kjemien i forhold til å bli kjærester var nok heller ikke helt til stede i utgangspunktet. Men vi kommer nok til å holde kontakten som venner og det er jeg veldig glad for.

Dating i mørket

Det ble ingen varig romantikk for daterne i mørket.

Foto: NRK

Susanne (var på date med Lars Audun)
– Det ble ingenting mellom oss, han er jo alt for gammel for meg! Vi er venner på Facebook, men ikke noe mer enn det. Lars Audun er en hyggelig fyr, men vi hadde ingen kjemi som gjorde at det var aktuelt med noe mer. Han er nok rett og slett ikke helt min type så det klaffet ikke uansett om lyset var av eller på.

Lars Audun (var på date med Susanne)
– Ingeborg gikk jo under daten, så det ble ikke noe mellom oss. Hun sa at hun syns vi er alt for like, men for meg er jo det en positiv ting, så det var litt synd at det ble slik ettersom jeg kanskje var mer interessert enn hun var. Vi har litt sporadisk kontakt i dag, men hun er nok mer interessert i meg som en venn.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.