Få DIN remix spilt på TV!

Delta i Store Studio og Urørts remix-konkurranse og få din versjon av TV-vignetten på NRK1. Last ned remix-kit og kom i gang her!

Illustrasjon: Henning Severud
Foto: Ill: Henning Severud

Urørt følger opp samarbeidsuksessen med Himmelblå på NRK1 og ruller i gang et nytt prosjekt. Denne gang skal Store Studio-vignetten remixes av deg!

I hele november kan du delta i konkurransen. De beste remixene blir spilt til programmets rulletekst og får navnet sitt på skjermen. Fra januar vil det hvert program i 12 uker fremover bli spilt en ny remix.

Se Store Studio på NRK1, mandager 22:25-23:00.

Her er hva du må gjøre:

1. LAST NED REMIX-KIT HER!

2. Klipp, lim, skru, fjern og/eller lag nytt - gjør DIN versjon av vignetten.

3. Last opp remixen på din Urørtprofil som vanlig, tag den med 'Store Studio' og kall låten "Store Studio (<ditt navn> Remix)".

4. Fyll så ut og meld inn ditt bidrag i skjemaet under og du er med!

Frist 1. desember

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Store Studio er et av landets største kultur-talkshow og har mellom 300 og 500 000 seere hver uke. Altså nærmere en million ører for musikken din å bryne seg på.

vær kreativ

Hvor mye og hva du vil bruke, klippe eller maltraktere av originalmaterialet i remix-kit'en, eller hvor mye du vil legge til av egne elementer er helt opp til deg - vi oppfordrer alle til å være kreative!

Slik høres originalen ut:

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Trykk på 'pil ned' til høyre i playeren for å laste ned.

Vignetten og rulleteksten er på 20 sekunder og remiksen din må være slik at den kan fungere slik du ønsker i den tidsrammen. Det er også fritt frem for å lage flere versjoner.

Sjekk ut Store Studio-remikser så langt!

Lykke til!

Kulturstrøm

  • Facebook-veteraner ut mot sjefen

    Over 30 Facebook-ansatte med lang historie i selskapet kritiserer Mark Zuckerberg og toppledelsen for ikke å reagere på Donald Trumps oppdateringer, melder New York Times. USAs president anklages for løgn og for å fyre opp under konfliktene i USA.