Et liv i Frelsesarmeen

73 år gamle Robert Johansen fra Trondheim har levd med Frelsesarmeen et helt liv. I mange år var han offiser og flyttet rundt i landet, alene og sammen med kona Minny.

Robert Johansen
Foto: Ingri Garberg / NRK

Robert Johansen ble knyttet til Frelsesarmeen allerede som guttunge og har senere deltatt med sang og musikk, med menighetsarbeid og fengselsbesøk, og ikke minst salg av Krigsropet og besøk rundt om på sykehjem.

- Det er troen på Gud som har drevet meg, sier Robert, som fortsatt er i full virksomhet med sosialt arbeid og bladsalg.

Møt Robert Johansen i Sølvsuper i NRK P1 søndag 24. februar kl. 07.03. Programleder er Ingri Garberg.

Kulturstrøm

 • Avlyser: Megadeth-vokalist syk

  Megadeth har kansellert turneen sin etter at frontfigur Dave Mustaine er diagnostisert med strupekreft. Sangeren og gitaristen i heavy metal-bandet kunngjorde nyheten på sosiale medier mandag. Som følge av sykdommen og behandlingen må Megadeth avlyse de fleste konsertene sine i år (NTB).

  Dave Mustaine
  Foto: Ina-Kristin Lindin / NRK
 • Kunstsiloen har blitt en thriller

  Kunstmuseet til 600 millioner kroner, som skal huse en milliardærs private samling, har splittet befolkningen i sør. I formiddag stemmer fylkespolitikerne over kunstsiloen, og avgjør striden.

 • Få donasjoner til Notre-Dames

  Etter at katedralen i Paris ble herjet av brann for to måneder siden lovet flere franske milliardærer anselige donasjoner. Men ingen har oppfylt løftene, skriver SVT. – I stedet er det mindre donasjoner fra vanlige folk som finansierer gjenoppbyggingen