Hopp til innhold

Et helt eksklusivt intervju

En viss sjarm har han jo

Vi har lenge visst at broren til Fredrik Skavlan lagde sitt eget talkshow på lokal-TV i Drammen, men det hadde aldri slått oss at han kunne være et interessant intervjuobjekt. Da han ringte redaksjonen for tredje gang ga vi oss imidlertid, og lot ham få komme til med et par ord. Her kan du lese intervjuet med Fredrik Skavlans mindre begavede lillebror. Om du tror han har noe å komme med.

-Et helt vanlig talkshow

- Ditt talkshow er unektelig likt din storebrors. Er han en inspirator for din TV-karriere?

En Skavlan fra Drammen

Inspirator og inspirator...og alle maser om at det er likt. Hva er det som er likt her da?!? Det må da for guds skyld være lov til å be inn gjester i studio uten at man på død og liv skal sammenligne. "Sist, men ikke minst" er et talkshow på lik linje med andre talkshow.

- Gir det et lillebror-kompleks at Fredrik Skavlan er blitt så stor TV-stjerne?

Har han nådd så langt da? Bor i en leilighet midt i trafikkerte Oslo By. Jeg har alltid sett på det som et privilegium å bo i eget hus i hagen til mine svigerforeldre på Konnerud. Her er det rett ut i marka..., hehe, ...nei unnskyld, jeg bare så for meg Fredrik med ski på beina. Hehe.

Og hva sier Fredrik?

- Hvordan velger du tema og gjester for showet ditt?

Fra "Sist, men ikke minst"-studio

Ragnhild (fotograf, red. anm.) og jeg leser aviser og forsøker å følge med så godt vi kan. Vi skal ta Drammen på pulsen, for å si det på den måten. Folk er stort sett fornøyde, men jeg forbeholder meg retten til å stille spørsmål etter eget forgodtbefinnende, er det ikke det det heter? Så det hender at det kan bli litt ekkel stemning i studio. Håvard Fjell, som tidligere jobba på Pavarotti, synes ikke det var like artig som meg å snakke om julebordet i 97, for å si det sånn.

- Har Fredrik Skavlan sett showet ditt?

Og ja, Fredrik har sett det mange ganger, men han har aldri sagt noe.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.