Et helt eksklusivt intervju

En viss sjarm har han jo

Vi har lenge visst at broren til Fredrik Skavlan lagde sitt eget talkshow på lokal-TV i Drammen, men det hadde aldri slått oss at han kunne være et interessant intervjuobjekt. Da han ringte redaksjonen for tredje gang ga vi oss imidlertid, og lot ham få komme til med et par ord. Her kan du lese intervjuet med Fredrik Skavlans mindre begavede lillebror. Om du tror han har noe å komme med.

-Et helt vanlig talkshow

- Ditt talkshow er unektelig likt din storebrors. Er han en inspirator for din TV-karriere?

En Skavlan fra Drammen

Inspirator og inspirator...og alle maser om at det er likt. Hva er det som er likt her da?!? Det må da for guds skyld være lov til å be inn gjester i studio uten at man på død og liv skal sammenligne. "Sist, men ikke minst" er et talkshow på lik linje med andre talkshow.

- Gir det et lillebror-kompleks at Fredrik Skavlan er blitt så stor TV-stjerne?

Har han nådd så langt da? Bor i en leilighet midt i trafikkerte Oslo By. Jeg har alltid sett på det som et privilegium å bo i eget hus i hagen til mine svigerforeldre på Konnerud. Her er det rett ut i marka..., hehe, ...nei unnskyld, jeg bare så for meg Fredrik med ski på beina. Hehe.

Og hva sier Fredrik?

- Hvordan velger du tema og gjester for showet ditt?

Fra "Sist, men ikke minst"-studio

Ragnhild (fotograf, red. anm.) og jeg leser aviser og forsøker å følge med så godt vi kan. Vi skal ta Drammen på pulsen, for å si det på den måten. Folk er stort sett fornøyde, men jeg forbeholder meg retten til å stille spørsmål etter eget forgodtbefinnende, er det ikke det det heter? Så det hender at det kan bli litt ekkel stemning i studio. Håvard Fjell, som tidligere jobba på Pavarotti, synes ikke det var like artig som meg å snakke om julebordet i 97, for å si det sånn.

- Har Fredrik Skavlan sett showet ditt?

Og ja, Fredrik har sett det mange ganger, men han har aldri sagt noe.

Kulturstrøm