Hopp til innhold

Er Amy dumpet av 007?

Amy Winehouse skal ha blitt dumpet av produsentene bak James Bond på grunn av sin dårlige oppførsel, ifølge britisk presse.

Amy Winehouse

Amy Winehouse sies å være dumpet av Bond-filmsjefene etter sin skandaløse opptreden.

Foto: Yui Mok / AP

«Rehab»-sangeren skal ha vært i samtaler om å lage den nye temasangen til den kommende 007-filmen. Men sykehusinnleggelsen i august etter tre dager med tung festing og rus, skal ifølge rapporter nå ha satt avtalen i fare.

Komponist David Arnold, som har skrevet musikk til de fire nyeste Bond-filmene, var på nippet til å spørre Amy Winehouse om hun ville synge temasangen etter å ha rost henne for å ha «fjorårets beste plate».

Ikke overbevist

Men nå er ikke filmbossene like overbevist. En kilde sier til Sunday Express:

- For en måned siden var Amy regnet å være det helt opplagte valget for «Bond 22». Stemmen hennes og den musikalske stilen passet fullstendig inn i det Bond handler om.

Det var til og med snakk om at hun skulle ha en cameorolle, der hun fremførte temasangen i en røykfylt klubb som James Bond skulle besøke - men det er ikke aktuelt lenger.

Kulturstrøm

  • Gyldendalprisen til Hanne Ørstavik

    «En av Norges mest markante og særpregede forfattere», heter det om vinneren av Gyldendalprisen for 2023, Hanne Ørstavik.

    Dermed kan Ørstavik føye enda en gjev litterær pris til en liste som fra før av omfatter Brageprisen, Sultprisen, P2-lytternes romanpris, Amalie Skram-prisen, Oktoberprisen, Doblougprisen og Aschehougprisen.

    Gyldendalprisen er på hele en halv million kroner og deles ut annethvert år til «et særlig betydelig forfatterskap uavhengig av hvilket forlag forfatteren er tilknyttet».

    Hanne Ørstavik utgir bøkene sine på Oktober forlag, har skrevet til sammen 14 romaner, senest fjorårets «Bli hos meg», og er oversatt til 30 språk.

    Hanne Ørstavik, Gyldendalprisen
    Foto: Forlaget Oktober