NRK Meny
Normal

Er Amy dumpet av 007?

Amy Winehouse skal ha blitt dumpet av produsentene bak James Bond på grunn av sin dårlige oppførsel, ifølge britisk presse.

Amy Winehouse

Amy Winehouse sies å være dumpet av Bond-filmsjefene etter sin skandaløse opptreden.

Foto: Yui Mok / AP

«Rehab»-sangeren skal ha vært i samtaler om å lage den nye temasangen til den kommende 007-filmen. Men sykehusinnleggelsen i august etter tre dager med tung festing og rus, skal ifølge rapporter nå ha satt avtalen i fare.

Komponist David Arnold, som har skrevet musikk til de fire nyeste Bond-filmene, var på nippet til å spørre Amy Winehouse om hun ville synge temasangen etter å ha rost henne for å ha «fjorårets beste plate».

Ikke overbevist

Men nå er ikke filmbossene like overbevist. En kilde sier til Sunday Express:

- For en måned siden var Amy regnet å være det helt opplagte valget for «Bond 22». Stemmen hennes og den musikalske stilen passet fullstendig inn i det Bond handler om.

Det var til og med snakk om at hun skulle ha en cameorolle, der hun fremførte temasangen i en røykfylt klubb som James Bond skulle besøke - men det er ikke aktuelt lenger.

Kulturstrøm

 • FILMANMELDELSE: Isle of Dogs (5)

  «Isle of Dogs er muligens litt mørkere og mer melankolsk enn de fleste andre Wes Anderson-filmer, og den er full av undertekst om maktmisbruk og diskriminering.» Les hele anmeldelsen her.

  "Isle of Dogs"
  Foto: Twentieth Century Fox
 • Omstridt østerriker tilbake i Norge

  Den omdiskuterte Ibsenprisvinneren Peter Handke er tilbake på Nationaltheatret med sitt nye stykke «Kunsten å spørre eller Reisen til det sonore landet ». Handke ble møtt med demonstrasjoner utenfor teatret da han kom for å motta Ibsenprisen i 2014.

  Den østerrikske forfatteren og dramatikeren ble beskyldt for å bagatellisere serbiske krigsforbrytelser, og fordi han talte i begravelsen til tidligere president og folkemordtiltalte Slobodan Milosevic. (NTB)

  Handke møtt av demonstranter.
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
 • Årets vinnere av Gullrutens fagpris

  Gullrutens fagpris for beste manus og lyddesign gikk til Dramaserien «Heimebane», og «Grenseland» fikk prisen for beste foto og regi. Prisene ble delt ut på Chateau Neuf i Oslo i går kveld. Se Rushprints fulle oversikt over vinnerne her:

  Laster Twitter-innhold