Hopp til innhold

Episode 5: Tor og Tormod får hjemmehjelp

Margido har skaffet Tor og Tormod hjemmehjelp. Marit Bonseth kommer nå til Neshov og Tor og Tormod er ikke komfortable med å ha en fremmed i huset.

Tor og Tormod får hjemmehjelp
Foto: Ekroll, Anne Liv / Anne Liv Ekroll, NRK

Marit Bonseth viser seg å være et arbeidsjern som fort setter seg i respekt.

Selma drar til Margido for å få en forklaring på hvorfor han ikke vil snakke med henne. Men Margido har funnet tilbake til gudstroen og har satt sine syndige behov til side.

Torunn er stormforelsket i Christer men oppdager at han ikke er helt den hun tror han er.

Krumme blir utsatt for en bilulykke og det får han til å tenke over livet. Han konfronterer Erlend med at han nå vil ha barn. Erlend tror at det skyldes at Krumme ikke lenger er tilfreds i samlivet og blir usikker på forholdet.

Tor finner rotter i grisefjøset og drikker stadig mer alkohol. Han kutter seg alvorlig i benet med øks og må på sykehus. Når han kommer hjem igjen har de andre ordnet med avløser på gården og Tor får seng i tv stuen. Situasjonen er tung for Tor selv om han etter hvert får et godt øye til Marit Bonseth.

På grunn av situasjonen med Christer og farens problemer, bestemmer Torunn seg for å dra oppover til Neshov igjen.

 

 

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)