NRK Meny
Normal

Episode 4

Høysommeren er på sitt vakreste på Ylvingen. Men til tross for at Marit og Terje har en god tone og lever i fordragelighet, er det i ferd med å utvikle seg en gryende kamp om sønnen mellom dem.

Terje og Robin
Foto: Liv Ask / NRK

Det topper seg når Terje forteller at han skal på en treukers turné med bandet sitt i USA. Han vil gjerne at Robin skal være med. Marit nekter, men får råd av Roland om å la ham reise. Han mener far og sønn må få være sammen og at det vil bli en fantastisk opplevelse for Robin.

Iris får trøbbel

Marit får mer og hanskes med når Karoline, etter et besøk på fastlandet, rapporterer at Iris bor i sammen med Gaute, og ikke i leiligheten i andre etasje. Marit blir rasende og oppsøker Iris, der hun helt riktig finner hybelen tom og Iris og Gaute sammen.

De to forklarer at det bare er en midlertidig løsning og at ingenting har skjedd mellom dem, men Marit vil ikke høre.

En hyggelig middag

Thomas og Stina har funnet seg raskt til rette på Ylvingen. Men Karoline legger ikke skjul på at hun ikke er videre begeistret for dem, og deres utpregete positive væremåte.

Malin, Stina og Thomas

Stina og Thomas har tatt med datteren Malin til Ylvingen for å prioritere å være sammen som familie.

Foto: Liv Ask / NRK

Men Stina overrasker når hun ber Karoline på middag, og Karoline føler hun må takke ja.

Det blir en hyggelig kveld for alle, og ikke minst Thomas lar seg sjarmere av Karoline.

Roy tar et valg

Roy er ikke i samme sinnsstemning. Han er fremdeles rasende på Rakel etter bokavsløringene og gjør det slutt.

Halle, Brynjar og Leif trøster så godt de kan, og de fire karene arrangerer et spontant gravøl. Brynjar innvier de andre i whiskyplanene sine og viser fram det provisoriske destilleriet.

Leif, Roy, Halle og Brynjar

Leif, Roy, Halle og Brynjar tar seg en fest i den nye whiskylåven.

Foto: Liv Ask / NRK

Det er noen slitne karer som våkner neste morgen. For Halle er det verst, han og Klara venter besøk fra barnevernet, fordi de har sendt inn søknad om å adoptere. Først skal hjemmet, og omsorgsevnen deres, kartlegges.

Det blir en hard dag også for Roy. Ikke før utpå kvelden lysner det. Da skjer det imidlertid noe han aldri kommer til å glemme.

Kulturstrøm

 • Utseld Guns N' Roses-konsert

  Torsdag spelar Guns N' Roses comeback-konsert for eit utseld Valle Hovin, skriv NTB. Etter mange år med uvenskap og trøbbel, har det famøse bandet funne saman igjen. I 2012 var gitarist Slash gjest hos NRKs Ole Torp. Då var han ikkje så gira på å snakke om fortida:

  Gitarist Slash var torsdag gjest i Aktuelt hos Ole Torp. Se hele intervjuet her.
 • Står Cardi B for årets video?

  MTV har presentert lista over dei nominerte til årets musikkvideo-prisutdeling, ifølgje Paper magazine. Rapstjerna Cardi B og ekteparet Beyoncé/Jay-Z (The Carters) leiar med flest nominasjonar. I kategorien årets video er følgjande nominert: Cardi B, Camila Cabello, Bruno Mars, Ariana Grande, The Carters, Childish Gambino og Drake. Les om kvifor Childish Gambinos musikkvideo skaka verda tidlegare i år.

  Cardi B
  Foto: Evan Agostini / AP