NRK Meny
Normal

En traktor til begjær!

At noen av dere hver måned trekker ned gardinene og drar frem siste Aktuell Traktor fra den brune A4 konvolutten er ikke vår business.

Nesten naken traktor
Foto: Inger Bjørnodd / NRK

At vi innimellom fniser litt får dere ta med godt humør - dere skal vite av vi fniser MED dere.

Frekke bilder

Med traktor på stussen
Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Som det fullserviceprogrammet vi er, så har vi engasjert den kjente, nærmest notoriske, traktorfotografen Inger Bjørnodd for å ta et frekt bilde av Ingrids nye traktor.

Inger Bjørnodds bilder er omdiskuterte og flere nyere traktorer som er blitt fotografert har senere latt det lekke at de ble med på bildene fordi de var unge og trengte pengene.

Herreavdelingen dømmer ingen. Vi konstaterer bare at det er en interesse for traktorer blant noen av familiemedlemmene og dette bildet er til dere.

Du som skrev inn og ville se Yan Friis i beksømstøvler og sydvest må derimot vente "litt" lenger.

God fornøyelse!

Finn.

Kulturstrøm

  • Seltzer på Paradise Hotel

    – Kall meg gjerne kulturpessimist, men i det kjendisfokuserte Norge anno 2018 er det kanskje blitt mange, spesielt blant de yngre, som gjerne kunne tenke seg å sjekke inn på et sånt hotell? Jeg bare spør, det er min jobb som blogger, skriver Thomas Seltzer som prøver å finne svar etter å ha tilbragt tid på hotellet i Mexico.

  • Brev fra Wagner selges i Israel

    Et brev fra den tyske komponisten Richard Wagner skal auksjoneres bort i Jerusalem. I brevet advarer Wagner mot jødisk påvirkning av kunsten. Han var kjent for sine antisemittiske overbevisninger, og var Adolf Hitlers favorittkomponist. Oppsetninger av Wagners musikk er ikke forbudt ved lov i Israel, men ingen orkestre velger hans verker. Det forventes ny Israelsk debatt om Wagner i forbindelse med brevsalget, skriver israelske medier.

    Brev fra Wagner på auksjonshus i Jerusalem
    Foto: MENAHEM KAHANA / AFP/NTB/Scanpix