NRK Meny
Normal

Elton kansellerer Europa-turné

Har du planlagt sommerens reisemål i forhold til Elton Johns turné blir du skuffet.

Elton John 60 år

Elton John fylte nylig 60 år. Nå blir Europaturnéen hans innstilt.

Foto: Jeff Christensen / AP

Elton John

Elton John har gjort sine «Red Piano»-show i Las Vegas siden 2004, og vil fortsette ut 2008. Men sommerens Europa-konserter med det røde pianoet ble avlyst.

Foto: JOE CAVARETTA / AP

Les også: Alt av Elton på nett

Les også: Elton John kommer!

Alt om Elton John!

Elton John avlyser hele sin «Red Piano»-turné i Europa. Så om du har planlagt ferie i forhold til det bør du kanskje tenke om igjen.

Kunne ikke garantere

«Red Piano»-showene han hadde planlagt å ta med til Europa ble utviklet i Las Vegas, men er nå lagt på hylla etter at turnéarrangøren opplyser at «man ikke kunne garantere å få arrangert konsertene».

Pianoshowene involverer nemlig en ambisiøs scenedesign med videoskjermer og gigantiske, oppblåsbare kulisser, i sin tid skapt for Eltons bruk på Cæsar's Palace i Las Vegas.

Dermed blir to konserter i Venezia og en i Berlin i juni avlyst, mens også Moskva i juli, Paris og Sevilla i september blir rammet.

Ser på løsninger

- Vi forstår at Eltons fans vil bli skuffet, og vi ser allerede på mulighetene for å vende tilbake til de rammede byene i den nærmeste fremtid, sier en talsmann til BBC .

De vanlige Elton John-konsertene rammes ikke. Pianomannen vil opptre på mer enn 12 konserter i sommer, og også høstens «Red Piano»-show i Las Vegas opprettholdes.

(NRK/NTB)