NRK Meny
Normal

Eliteseriens største profil

På mandag scoret Stabæks Daniel Nannskog sitt hundrede mål for klubben som kan vinne både serie og cup i år.

Daniel Nannskog
Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Det som gjør det hele enda mer imponerende er at Nannskog bare har brukt 120 kamper i den blå trøya for å nå dette antallet scoringer. I følge Stabækguru Ingebrigt Steen Jensen er svensken den aller største profilen klubben noensinne har hatt. I kveld kan du treffe ham i samtale med Anne Grosvold.

Reisen som gjorde inntrykk

Serien "Den store reisen", som går på NRK lørdager i høst, har skapt blest og har blant annet vært diskutert i Kringkastingsrådet. For familien Prøis fra Svelvik forandret deltakelsen i dette programmet livet deres. I "Grosvold" forteller de hva som har skjedd med dem etter at de kom hjem fra oppholdet hos waorani-indianerne i Equador.

Usminket om Quarten

Tidligere pressesjef for Quartfestivalen i Kristiansand, Pål Hetland, kom i dag ut med boka "Quart: den usminkede historien om Norges viktigste festival". Her skriver han om hvordan festivalen, uten at politiet grep inn, skal ha forsynt artister, journalister og andre med narkotika. Hetland kommer i studio i kveld.

Olav H. Hauge

Ulvikforfatteren skrev over 4000 sider dagboksnotater gjennom flere år. I anledning dikterens hundreårsjubileum skal nå skuespiller Henrik Mestad og danser Ingrid Lorentzen formidle dagbøkene i en timeslang forestilling i Oslo. Begge to kommer på besøk hos Anne.

Hvilket er verdens vakreste språk?

Tja, kanskje får vi svar på nettopp det når professor i lingvistikk Rolf Theil kommer i studio. Han har nemlig blant annet laget lister om de vakreste, de vanskeligste og de høfligste språkene verden over. Så spørs det da om seerne er enige...

Se sendingen i Nett-TV!